達哥宣布即日起無限期直播休止!

1001 回覆
652 Like 108 Dislike
老老實實唔表態都算
最起碼都好似新聞透視咁扮晒中立
交待下背景 講晒正反論點
都好過而家完全扮睇唔到 講都唔敢講
仲要笠水真係對達哥好失望
你自己會唔會開台露樣表態呀? 雖然你露完都無人識你
收隊了~
文革批鬥=共產黨正仆街
連衛兵批鬥達哥=為民主發聲,促進社會進步
希望佢休台期間真係諗清楚 而家自己嘅做事手法係唔係正確同係唔係自己想架啦
之後再有冇回應就係後話 始終唔應該一直逃避落去
紅衛兵好野
達衛兵淨識負評?
唔撚識回?
你班柒頭下下話人批鬥 你家下係咪批鬥緊人呀傻仔
做兄弟都唔明你地達主人諗咩?
呢排咁大事大非 笠水其實對你地主人好事黎WO
你地做兄弟都唔明你地主人想點? 仲出黎玩批鬥?
現實中係nobody 上網搵到個話題就咬住想證明自己有見地 有影響力
同政治逼害有咩分別?
冇哂波台狗出黎抽水嘅
呢個時候唔係應該大肆慶祝咩
其實連登仔用心良苦,想表現大陸嗰套
當自己係大陸法院,直接判邊個無表態就有罪,
再批鬥到你自己收皮,
比大家感受吓當中有乜問題
我地比啲掌聲支持大家
連衛兵好野, 離民主又近一步!
oliver果班反達專員一定打哂飛機, 你地真係最值得擁有民主!
呢個根本唔出奇
最撚弱智就係呢度啲人根本唔撚你
見立場唔同就瘋狂屌
一啲討論意思都冇
唔講就要反,要講啱埋你嘅睇法論點就最好?
連登仔係網絡係威係勢,單方面圍插一個唔會反擊既人,換呢d無謂既虛榮感69真係會上街既有幾個?係網路屌柒人個種所謂敢言又有幾個現實真係會做到?
我意思係話就算表左態
擺上面講出黎
失去左既野係佢自己一個受
從來唔係你地
你地都冇本事去比到D咩佢
睇住佢仆街囉最多咪
唔係講笑,真係好撚似狗
完?
你就真係完啦
有冇機會推到佢永久收皮
話逼害個啲都戅鳩嘅
而家係屌佢變左啊
因為錢唔再講唔再提 咁嘅行為都值得維護啊?
乜柒都話波台狗
你估波台只關心達哥咩
傻西
由jtv開始睇 無諗過亦無資格要達哥表態 希望達哥可以好似平時講新聞嘅形式去講下送中條例 而唔係避而不談 休息下都好 可以諗 諗下之後點處理
屌人唔表態果班,同班支那人有咩分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞