達哥宣布即日起無限期直播休止!

1001 回覆
652 Like 108 Dislike
今日係好特別嘅日子
要為达哥默哀一分鐘
叫佢地影身份證+連登ID試試
你都戇撚鳩
有冇邊個好似达哥咁
以前64打fifa 都會默哀
前日呢?
搵到錢之後慢慢唔提64?
條友應該係3毛黎
你睇吓呢幾日啲人係「想」佢講吓定要佢表態非先啦
宜家仲有達狗仔粉出嚟屈大家逼佢表態,粉坦ban啲打占占占同8964嘅人係咪唔關達狗事啊?係咪想我講埋達狗其實表咗態,就係叫粉坦ban啲講8964嘅人啊?
連登仔撚要民主咩
中共治下佢地無利益咪反共囉
試下一人一層樓,2000萬港紙再送兩仔女
自己揸坦克車碌你班港燦都仲得呀
咁睇開支持佢d達粉見佢變左 講句8964就比人ban左就唔受傷害 達哥唔鐘意講逃犯條例 64咪block哂講d人 再好似大陸咁 敏感時刻 好似大陸acfun bilblli 熄埋個chatroom佢 一樣直播到
槍頭唔係對外
講嬴左又有乜用
今日咪休台停工表態支持囉,支持都比人鬧?
係都古天樂啦 香港演藝人協會會長

連cctvb都有特別提64
佢連講都唔講好似咩都無發生過咁
就快實名急不及待要玩玩了
講8964都bam 痴撚線
柒韡避重就輕 過左啲敏感時刻就會死返出黎 大家要繼續追擊唔好放過佢
如果因為政治立場唔同就去逼人 鬧人
咁簡單既尊重人地立場都唔識
真係無資格去講民主 講自由

見到連登仔既行為真係可怕
如果你地批鬥達哥既出發點係為香港好既,咁唔該批鬥哂所有無正視問題既人。
既然有時間係到討論,證明你地只係將自己價值觀強加係一個自己鐘意既藝人身上,想佢同你地有一樣既諗法,唔好咁幼稚好無
頂真係冇人敢反駁呢個回應
連登仔有錢嘅話一定奶共仲勁過湯十一

呢班人寬己嚴人,自己唔敢做嘅嘢就迫人做
再睇埋呢個post嘅言行可以睇到連登仔並唔係爭取民主,只係爭取一個維持到佢地利益嘅政治制度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞