達哥宣布即日起無限期直播休止!

1001 回覆
652 Like 108 Dislike
屌禁錯,唔好意思,個post頭幾版啲comment都睇到啦
咪就係 我認我都好想達哥講下64 69
並唔係因為要達哥講69 我先會去

我只係想知道達哥係咪仲係以前嗰個達哥
係咪仲值得我去繼續支持落去
成班child登仔比三毛轉移視線
洗唔洗聲討埋冇出聲勢人呀?
你咪就係弱智果個囉,因為你用大陸野睇倚天就得,玩大陸game 就唔得
成班child登仔比三毛轉移視線
洗唔洗聲討埋冇出聲人呀?
其實係因為工幹定咩事唔開台?
真係因爲太多人洗版要佢講自己立場?
舊觀眾會好失望應該冇人反對,新觀眾就覺得冇乜大不了去屌舊觀眾小事化大,舊觀眾又講唔明班新既,等於今日
兩睇啦
唔通想睇住佢乞食咩
佢要搵錢其實一早可以摺埋個台
仲堅持返黎日日開我就撐到底
我都發現大家屌個位開始唔一樣
香港啲空氣大陸漂嚟添 全部人都吸緊 係咪冇大陸會死呀 大陸仔
岩岩睇到連登幫京東賣廣告,no one care,繼續用連登。 達哥賣天貓廣告,鬧足幾十年
知唔知Google Ads點運作
過往紀錄收台前話去公幹,FB有億里行
今次係乜就得當事人知了
只知道佢自己條長板橋守唔住了
唔屌埋子華就係盲反達
低能仔講低能邏輯笑撚死
成班盲粉成日話其他人迫達哥表態,但其實個著眼點根本就唔係呢到。好多fans失望既原因係達哥自我審查、變質。
你可能會話打機姐點解要講政治呀?但達哥開台從來都唔係剩係打機咁簡單,睇佢以前舊片就知道,佢會同觀眾分享好多自己既睇法,例如人中夢之繼承者條片,有好多人睇佢聽佢而得到勇氣同鼓勵。佢又講過話會永遠企係雞蛋果邊,話自己想導人向善,想大家都做個正直既人。
但係佢依家就選擇自我禁聲,我中意達哥從來都唔剩只中意睇佢打機,我更加中意佢既為人。但佢依家變左向錢看、變左縮頭烏龜,咁我對佢失望都係人之常情。
舊: 之前講而家唔講
新: 打機唔關政治事
我覺得冇一定關係
反對者眼中: 達哥係記者
支持者眼中: 達哥係普通人
佢成日上大陸網又屈連登
好聽D就話叫佢保持中立講,到講完再逼,唔講即奶共,睇到班咁既人感覺到香港民主路都係遙不可及。
年紀細 容易受人影響
你聽日出個 Post 帶下風向就有人跟你一齊屌架喇
腦荀都未生埋
條on9仔自己露底
建議大家可以貼埋自己twitch幾時開始follow
我反而係覺得個重心變做:
資深:我屌達哥變vs普通:我屌你地批鬥
嘩 全部都係你條撚樣假設架咋喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞