仁王 集中討論區(2)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
玩左陣 好似dark souls

玩左陣係 似既 但你玩多陣先

其實我玩到要去打島左近....都仲係似.....
唔知係咪呢幾日玩得太多
個手制左邊粒搖桿推向前有D失靈.....有時會斷斷下
岩岩玩 玩到好多屋仔上上落落果度 打第二隻大鬼死左好多次..
岩岩玩 玩到好多屋仔上上落落果度 打第二隻大鬼死左好多次..

唔打直跑開門拜神
Miss 左一個逢魔任務
之後仲有無得打番
Miss 左一個逢魔任務
之後仲有無得打番

其實係 cycle 緊

呢個位好陰濕

呢個未算陰,下面有個位仲陰
玩數太刀反擊真係好爽,朧居合居合追擊打半條血
玩熟太刀反擊真係好爽,朧居合居合追擊打半條血
岩岩打贏真立花 好撚刺激

真男人對決
但打多幾次就會開始做卑鄙的外鄉人
加能力點係咪跟返自己玩咩武器就加咩

呢個位好陰濕

係我恥笑緊條友咁都跌死果一刻,我就俾蝙蝠撞到跌落街
有冇巴打知夜梟之爪係打咩怪出?要用黎合立花宗茂把專武(波遊兼光)
有冇巴打知夜梟之爪係打咩怪出?要用黎合立花宗茂把專武(波遊兼光)

冇野了 原係夜梟係雷狗

呢個位好陰濕

呢個位好陰濕

成為被恥笑既一份子
蜘蛛女有無攻略
佢怕咩屬性
火打佢唔多痛
第三關打左我成2,3個鐘

一開頭雷獸都唔算卡 係入到去蕩失路
網上預購左後,啲特典點拎

神社,賞賜
老吳 PSN : Stephen_ng69
タンーエー PSN : TURN-A_cys105
湯完 PSN:ravenkiller098
瘋神榜 PSN : hinson3927
火木蘭 PSN : makulu00
xxCxx PSN : samuelcheung515
佐助型毒J PSN : likai343
天生一副毒撚相 PSN: hugoxwind
暈搓。試 PSN : Daniel_laww
妖有妖那媽 PSN : ktokevin45
對唔住都係我 PSN : FlyingFINNiceman
Kelolo PSN : Jeffrey2773
人無物 PSN : Ianwaig
一手將心摔下來 PSN:kenKYneth
天啟坦克 PSN: GJ-GAMER_97
西内まりや PSN:joeyan1220
傲氣長存 PSN:austinlam812
我係可憐蟲 PSN:leoy62
陰公小男孩 PSN :TimmyOnion0323
我個一蚊呢? PSN:dsiu1985
HANZO PSN:midnette
伍碌柒 PSN:souphen711
浮士德b PSN:ismeismeisme
夜有所思 PSN:kenchan779
踢波悉尼落雨 PSN:Jeremy_Is_Taken
廢柴叔 PSN:Sushi_283
妹妹愛巨根 PSN:mayomana
創意台台主 PSN:lulok413
超級爆大石 PSN:lacxghost
黑椒雞扒飯 PSN: jimmyw812
人中之龍本命 PSN : leoon789
快樂兒童 PSN : Waterbean91
阪本龍馬 PSN:JJ_Chak
十九的九十 PSN: tomwong13
打飛機唔用手 PSN : HK_KA
最愛食媽媽飯 PSN:bigsinggor
涼屎餅 PSN : fatai5354
J.Crossover PSN:Rova00-
Alex_megos PSN:wongenochwong
表姐夫 PSN:kaigor12
寂寞的男人 PSN: eb0ulucz33
志田♡佳 PSN : fatc1993
Alvinnnnnnn PSN : paulthebigbear
性感荷官在線發牌 PSN : sk8samxx
其實大家係用r1嚟回氣定碌

回氣
冇玩ds/bb

回氣
冇玩ds/bb

要繼續連就回要走就x

但要流轉個bonus氣就一定要r1

回氣
冇玩ds/bb

要繼續連就回要走就x

但要流轉個bonus氣就一定要r1

用x順手d 特登r1再x多左個step易出事
蜘蛛女有無攻略
佢怕咩屬性
火打佢唔多痛

我用風斧頭中段打,keep開三個身位圍住佢行
一有機會用衝斬之後一擊脫離,
佢無氣先貪d下段三角兩連hit
斬唔到尾都無所謂
三分一血䦕九十九亂劈死左
老吳 PSN : Stephen_ng69
タンーエー PSN : TURN-A_cys105
湯完 PSN:ravenkiller098
瘋神榜 PSN : hinson3927
火木蘭 PSN : makulu00
xxCxx PSN : samuelcheung515
佐助型毒J PSN : likai343
天生一副毒撚相 PSN: hugoxwind
暈搓。試 PSN : Daniel_laww
妖有妖那媽 PSN : ktokevin45
對唔住都係我 PSN : FlyingFINNiceman
Kelolo PSN : Jeffrey2773
人無物 PSN : Ianwaig
一手將心摔下來 PSN:kenKYneth
天啟坦克 PSN: GJ-GAMER_97
西内まりや PSN:joeyan1220
傲氣長存 PSN:austinlam812
我係可憐蟲 PSN:leoy62
陰公小男孩 PSN :TimmyOnion0323
我個一蚊呢? PSN:dsiu1985
HANZO PSN:midnette
伍碌柒 PSN:souphen711
浮士德b PSN:ismeismeisme
夜有所思 PSN:kenchan779
踢波悉尼落雨 PSN:Jeremy_Is_Taken
廢柴叔 PSN:Sushi_283
妹妹愛巨根 PSN:mayomana
創意台台主 PSN:lulok413
超級爆大石 PSN:lacxghost
黑椒雞扒飯 PSN: jimmyw812
人中之龍本命 PSN : leoon789
快樂兒童 PSN : Waterbean91
阪本龍馬 PSN:JJ_Chak
十九的九十 PSN: tomwong13
打飛機唔用手 PSN : HK_KA
最愛食媽媽飯 PSN:bigsinggor
涼屎餅 PSN : fatai5354
J.Crossover PSN:Rova00-
Alex_megos PSN:wongenochwong
表姐夫 PSN:kaigor12
寂寞的男人 PSN: eb0ulucz33
志田♡佳 PSN : fatc1993
Alvinnnnnnn PSN : paulthebigbear
性感荷官在線發牌 PSN : sk8samxx
唔話你知 PSN : fainterz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞