仁王 集中討論區(2)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
感謝幫手過關個位兄弟
BTW

跪問,第三章支線任“消失的蘭奢待“要點解?
我打曬所有怪都無完到任既?係咪要搵人/物件,如果係既話,位置係邊?

原來bug左,件物件無左,要拜多次神社先出翻黎
成個主線真係由頭悶到落尾.....
完全唔知主角都個大奸角其實想做乜春......
cutscene同對白都幾多但我完全無興趣又唔連貫....好多結果係就咁用字打係人物簡介果度
阿勝出得幾幕.....千代同個女巫更加少
主線爆機一共有幾多章?

6篇....但係第6篇爆完機我見進度條仲有一半有D額外主線
cutscene同對白都幾多但我完全無興趣又唔連貫....好多結果係就咁用字打係人物簡介果度

仲有濃G
有冇人幫拖打第二章大boss 比人秒左 塚都冇埋

仲有濃G

得一句對白

唉屌聽日先打 死左一次十幾公里遠從新打過
途中仲要打啲迷你boss

又唔提有boss 半桶血入場 俾boss電暈就死撚左

仲有濃G

得一句對白

邊個配音,聽落好似田中理惠

唉屌聽日先打 死左一次十幾公里遠從新打過
途中仲要打啲迷你boss

又唔提有boss 半桶血入場 俾boss電暈就死撚左

有第三個神舍架 一落樓梯直跑到boss房就ok 唔洗理啲其他怪

其實每關boss房附近都有個
睇你搵唔搵到
A敏玩完返唔到轉頭
而家先打完大百足 唔知係咪因爲累積等級夠高

佢追咬我果下都係扣二百幾
打第二次基本上一粒藥就殺到佢
而家先打完大百足 唔知係咪因爲累積等級夠高

佢追咬我果下都係扣二百幾
打第二次基本上一粒藥就殺到佢

呢隻真係好廢 完全唔似boss
打有妖氣果d 架用太刀 上段攻擊時 可以點打

成日放常世好難頂

前面係咪道路維修

仆街,唔小心係鐵匠到賣哂所有道具
佢又自動save左冇得買返

道具 應該冇得買返
裝備就可以

成日放常世好難頂

你有冇玩教學?
用殘心拔除常世

成日放常世好難頂

你有冇玩教學?
用殘心拔除常世

無,昨晚遲番家,開機都12點先打第一關

咁中段太刀是咁俾d 妖氣的斬,上段攻擊可以點做
我成日形住殘心係補血

成日放常世好難頂

你有冇玩教學?
用殘心拔除常世

你講橙紅色果種鬼?
起手用上段爆佢角 再背刺
之後用中段/下段打死佢
同埋呢隻game唔好貪刀就易玩好多

成日放常世好難頂

你有冇玩教學?
用殘心拔除常世

拉打 等佢出完個招最痛個招先埋身打佢兩下
佢出其他招都可以打既 但唔好貪
唔係中佢最痛個招一定食哂而死
佢個常世 你殘心破到就破 唔係就拉走佢都得
打佢頭爆佢角佢會氣絕 訓低左用重攻擊 再打多兩下已經扣唔少
學左武技會易打啲既

成日放常世好難頂

你有冇玩教學?
用殘心拔除常世

你講橙紅色果種鬼?
起手用上段爆佢角 再背刺
之後用中段/下段打死佢
同埋呢隻game唔好貪刀就易玩好多

同埋第一關啲鬼你唔打 跑走唔理佢都可以去到boss房

前面係咪道路維修

如果可以好似ds 咁放提示
我會放 :前路是絕景
我成日形住殘心係補血

玩左幾關仲係覺得殘心好唔順手

打緊個陣禁好易食傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞