仁王 集中討論區(2)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
新手留名
尋日卡左兩個鐘怨靈鬼先過到
明明見到達哥無傷過關
係咪我太廢

我新手未玩過死左兩次
有個稱號係要打立花無傷過

Post1 有人拎咗喇

高手
等我打主線執D猛料先返去秒條仆街

你識玩陰陽術無傷零難度
btw 有人玩空手接白刃秒撚左佢

Thanks 干地巴打先
一拳巴您幾時教玩陰陽術

其實黎黎去去都係個幾個符 守護靈召喚符 遲鈍符 回血符
裝就盡量有 追擊傷同背傷BUFF
去到後面可以有9個靈符係身 人型單挑用綠雞靈 對面根本冇野可以做係度等死
過關同打大隻BOSS我會用朱雀 多hits又可以破防 打海坊主淨係用符都殺到
上埋遲鈍符 背斬爽到仆街
忍術一定要學替身術 補命必用

依家玩修羅符+減防+遲鈍+背斬(太刀既奧義係背傷BUFF) D BOSS好快秒

我見你有時係轉場前已經開定符?
dlc送果套裝15lv先去拎係咪最抵
有無人知重鑄武器刷唔刷到「對攻擊力的反映x」之類
綠裝係鑄造定打怪出

後期可以用神的碎片重鑄出比較好既BUFF 但我都未出過 [對攻擊力的反映] 可能我試得唔夠多啦 3萬幾一次 窮到仆街

我見我60幾lv武一次都係幾千幾抵屌咁
綠裝係鑄造定打怪出

爆機之後出 之後可以鑄造 用神的碎片
MAX 10塊神碎 85%出綠裝 神碎是但搵真人玩家個堆屍刷裝拎去分解就有一堆

快捷鍵完全唔夠用
洗點唔點陰陽專攻忍術算
快捷鍵完全唔夠用
洗點唔點陰陽專攻忍術算

陰陽好似全面d 忍術玩毒幾正

後期可以用神的碎片重鑄出比較好既BUFF 但我都未出過 [對攻擊力的反映] 可能我試得唔夠多啦 3萬幾一次 窮到仆街

我見我60幾lv武一次都係幾千幾抵屌咁

重鑄可以用神碎咩?點解佢無俾我揀既....我淨係合成武器/裝可以加神碎

我試過涮到反映靈同體

我試過涮到反映靈同體

咁重鑄值得投資啦
加埋愛用度加傷同殺數加傷咪好勁
韓妹打濃姬啦 又係時候睇下佢死幾多次

佢立花死左幾次

痴線佢地打極都唔攰 打完一關主線點都要休息陣

佢立花死左幾次

果時無睇到

痴線佢地打極都唔攰 打完一關主線點都要休息陣

+1 人老左無咁好精力
雙刀上架招轉轉轉真係好屈

呢隻打到好似玩音game打拍子咁

岩岩打完電狗
其實頭3隻捉到條路幾易打,好打過ds個d

利申: 隻隻都死十鳩幾次

你地打到真立花就會覺得頭三隻濕濕碎

打真立花 死左十幾次⋯

Beta版 7lv打立花死咗幾十次都贏唔到就放棄,正式版第二次就贏咗

打到slime 我覺得鐵球最難
滅左我2粒鐘
其餘15-30分鐘就搞掂

其實最難係要避佢招居合斬 一中有七 八成都秒 除非你full血 佢上埋雷電符一中就即死 我打法係引佢發癲 等作自己扣哂d精力 再補多下整到佢訓低 然後再倒地追擊 重複loop先贏到佢

新手唔好貪刀就好易打
片兩刀就好走 佢冇氣先好再追擊
隻野有霸體 埋身打死撚硬
老手另計
lm

濃姬勁咩
D招易避範圍又細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞