仁王 集中討論區(2)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
留名
網上預購左後,啲特典點拎

PS store?
你down完隻game就有

入game拜神領取
信和藍店有貨 428
史來母第二形態有無攻略教下路

一直迴避, 等到佢條J一下拍落黎對住佢個核心

https://www.youtube.com/watch?v=zlxm25XsyNc
留名
之前玩試玩版,好多野覺得唔掂
依家有冇改進?
最記得有耐久度
想買

無左啦,畀屌到穿
打唔贏的王會永遠都打唔贏

https://www.youtube.com/watch?v=zlxm25XsyNc

呢個之前見巴哈有人講過
boss怕咩屬性?
怕道具
老吳 PSN : Stephen_ng69
タンーエー PSN : TURN-A_cys105
湯完 PSN:ravenkiller098
瘋神榜 PSN : hinson3927
火木蘭 PSN : makulu00
xxCxx PSN : samuelcheung515
佐助型毒J PSN : likai343
天生一副毒撚相 PSN: hugoxwind
暈搓。試 PSN : Daniel_laww
妖有妖那媽 PSN : ktokevin45
對唔住都係我 PSN : FlyingFINNiceman
Kelolo PSN : Jeffrey2773
人無物 PSN : Ianwaig
一手將心摔下來 PSN:kenKYneth
天啟坦克 PSN: GJ-GAMER_97
西内まりや PSN:joeyan1220
傲氣長存 PSN:austinlam812
我係可憐蟲 PSN:leoy62
陰公小男孩 PSN :TimmyOnion0323
我個一蚊呢? PSN:dsiu1985
HANZO PSN:midnette
伍碌柒 PSN:souphen711
浮士德b PSN:ismeismeisme
夜有所思 PSN:kenchan779
踢波悉尼落雨 PSN:Jeremy_Is_Taken
廢柴叔 PSN:Sushi_283
妹妹愛巨根 PSN:mayomana
創意台台主 PSN:lulok413
超級爆大石 PSN:lacxghost
黑椒雞扒飯 PSN: jimmyw812
人中之龍本命 PSN : leoon789
快樂兒童 PSN : Waterbean91
阪本龍馬 PSN:JJ_Chak
十九的九十 PSN: tomwong13
打飛機唔用手 PSN : HK_KA
最愛食媽媽飯 PSN:bigsinggor
涼屎餅 PSN : fatai5354
J.Crossover PSN:Rova00-
Alex_megos PSN:wongenochwong
表姐夫 PSN:kaigor12
寂寞的男人 PSN: eb0ulucz33
志田♡佳 PSN : fatc1993
落河 PSN : erichks

更新PSN LIST 請直接加上去, 唔好引用回覆
老吳 PSN : Stephen_ng69
タンーエー PSN : TURN-A_cys105
湯完 PSN:ravenkiller098
瘋神榜 PSN : hinson3927
火木蘭 PSN : makulu00
xxCxx PSN : samuelcheung515
佐助型毒J PSN : likai343
天生一副毒撚相 PSN: hugoxwind
暈搓。試 PSN : Daniel_laww
妖有妖那媽 PSN : ktokevin45
對唔住都係我 PSN : FlyingFINNiceman
Kelolo PSN : Jeffrey2773
人無物 PSN : Ianwaig
一手將心摔下來 PSN:kenKYneth
天啟坦克 PSN: GJ-GAMER_97
西内まりや PSN:joeyan1220
傲氣長存 PSN:austinlam812
我係可憐蟲 PSN:leoy62
陰公小男孩 PSN :TimmyOnion0323
我個一蚊呢? PSN:dsiu1985
HANZO PSN:midnette
伍碌柒 PSN:souphen711
浮士德b PSN:ismeismeisme
夜有所思 PSN:kenchan779
踢波悉尼落雨 PSN:Jeremy_Is_Taken
廢柴叔 PSN:Sushi_283
妹妹愛巨根 PSN:mayomana
創意台台主 PSN:lulok413
超級爆大石 PSN:lacxghost
黑椒雞扒飯 PSN: jimmyw812
人中之龍本命 PSN : leoon789
快樂兒童 PSN : Waterbean91
阪本龍馬 PSN:JJ_Chak
十九的九十 PSN: tomwong13
打飛機唔用手 PSN : HK_KA
最愛食媽媽飯 PSN:bigsinggor
涼屎餅 PSN : fatai5354
J.Crossover PSN:Rova00-
Alex_megos PSN:wongenochwong
表姐夫 PSN:kaigor12
寂寞的男人 PSN: eb0ulucz33
志田♡佳 PSN : fatc1993
Alvinnnnnnn PSN : paulthebigbear
留名
琴晚成功空裝0傷打贏船鬼
死左幾十次 一中招就要等死
想問第二關隻石牆怪點打
近就一野打埋黎遠就掟石,個位又窄

0距離佢唔會掟到你

唔好拉太遠距離然後都係佢揮一下手你衝埋去打兩下之後退後咁打

唔知點解上火屬扣多啲
一直以為佢係水屬

呢個之前見巴哈有人講過
boss怕咩屬性?
怕道具

無哂火男
仆佢個街
今晚要12點先玩得
愛用度即係咩
想問下最近飛緣魔個拜神點係邊

收到好入
跑落山咪得
卡左3個鐘 終於打贏立花

有個最簡單方法
一開始用銃射down之後三角佢
跟住就去左面石頭位玩足伊因
係轉角位吉佢一下 無限loop
10分鐘到就搞掂

收到好入
跑落山咪得

即係溫泉入少少個拜神位仲近d
叫按針原因其實係因為史實真係有呢個人, 仁王係根據史實按針(第一個到日本的英國人)呢個人改編
卡左3個鐘 終於打贏立花

有個最簡單方法
一開始用銃射down之後三角佢
跟住就去左面石頭位玩足伊因
係轉角位吉佢一下 無限loop
10分鐘到就搞掂

我同佢鬥太刀 光明正大既比武

男人對決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞