仁王 集中討論區(2)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
係咪人地無氣按三角形就可以致命一擊嫁啦?

基本上要有招叫近身刺擊先
未追晒post,用斧打完八足,點解唔見你地用斧

我一路keep住用斧
但執唔到靚野用

冇計
個個太刀雙刀長槍果D型棍武
D boss 真係前期難過中期
雪女後幾隻都垃圾
D boss 真係前期難過中期
雪女後幾隻都垃圾

咁正
啱啱打完大百足,著緊套西國,但想著返套輕鎧有冇推介?定自己整返套紫裝真田著算?

我一路keep住用斧
但執唔到靚野用

睇血刀塚好少人用斧
好想用雙刀
但係跌個d太刀勁好多
好想用雙刀
但係跌個d太刀勁好多

同我一樣
有冇升裝個裝教學
想問點樣幫啲武同裝升lv
有冇升裝合裝教學
我而家先打到去飛緣女.....
有冇師兄可以講下邊度可以攞到多D 解麻針.....
巴哈D 人又話捐野比KERORO 會有,但係佢比來比去都係補血藥.....
冇解麻針真係打唔贏orz

解麻針治標唔治本
唔好比佢射中咪得
真係想自動補給可以學忍者招技

第二關有個防痺既配件,裝咗基本上唔會痺中
屌你老味 第二關隻飛天女點打

明明bloodborne都冇問題
點解呢隻咁難打

睇Q&A
多謝昨晚巴打們教我用火男面具
雖然有兩次瀕死 但真係好有效

而家同完服部對招 但我唔夠技體 著佢套野
我應該重置點數嗎?
巴哈D 人又話捐野比KERORO 會有,但係佢比來比去都係補血藥.....

解麻針治標唔治本
唔好比佢射中咪得

第二關有個防痺既配件,裝咗基本上唔會痺中

之前裝左兩個先加快麻完

其實我覺得帶夠廿樣咩都夠玩
一係就用忍者技個解麻 長d時間
我想問問有冇人攞左真田甲?
我輸入憑證,但話錯誤😭求解

日版game?

解麻針治標唔治本
唔好比佢射中咪得

痴線打多左十幾次之後發現佢D 粉紅波避到但係普攻又捉唔到路......

飛緣女勁易打喎,個超音波好易避,佢d普攻又細範圍
未買GAME,想問Coop 模式是如何?
用回單機人仔,定係獨立一個save ?

用返單機嗰個人仔
技點可以食書點,咁屬性點呢?
技點可以食書點,咁屬性點呢?

*回

解麻針治標唔治本
唔好比佢射中咪得

痴線打多左十幾次之後發現佢D 粉紅波避到但係普攻又捉唔到路......

飛緣女勁易打喎,個超音波好易避,佢d普攻又細範圍

超音波同飛鏢聽佢叫聲就避到
想穩陣打的話,普攻齋避唔打都得
佢飛埋黎、吸血同埋衝埋黎回旋斬果幾下可以抽下水
立花點打呀屌...打左兩個鐘仲未過

追下post
係咪人地無氣按三角形就可以致命一擊嫁啦?

一野插佢
唔係致命架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞