仁王 集中討論區(2)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
咁多人卡怨靈鬼
第三版有關支線有隻怨靈鬼猛將傳點算
一開波phase 2
一拳14xx

達哥玩鏈9fing都無損過
雖然唔知練左幾多次

唔好玩啦,唔知升咗幾多lv先返去打,第一關邊有可能重擊扣5-700

但係佢殺完有完勝怨靈鬼個成就彈出黎
如果要刷都係刷地圖上d兵

似係sony俾咗個特別版本俾佢賣廣告用
咁多人卡怨靈鬼
一開波phase 2
一拳14xx

雖然唔知練左幾多次

唔好玩啦,唔知升咗幾多lv先返去打,第一關邊有可能重擊扣5-700

有無話幾多級打易打少少
唔夠回,成日比佢連環拳打死
上段太刀都係打百幾,背打270

上段太慢,用下段,睇清路數,斬兩下就用反智轉身閃走
有冇人幫手過海坊
你地搵Keroro有冇咩心得嫁
岩岩打完假立花 開曬第一個圖
但每關都差兩隻keroro先齊

用個有偵測木靈既配件
立花點打呀屌...打左兩個鐘仲未過
想打鳩爛部ps4
咁多人卡怨靈鬼
一開波phase 2
一拳14xx

雖然唔知練左幾多次

有無話幾多級打易打少少

聽日落心機刷夠藥先打佢

用個有偵測木靈既配件

打咩會有呢件配件
我到宜家都冇一件裝有木靈偵測
咁多人卡怨靈鬼
一開波phase 2
一拳14xx

雖然唔知練左幾多次

有無話幾多級打易打少少

聽日落心機刷夠藥先打佢

唔係拜神自動回滿?
咁多人卡怨靈鬼
一開波phase 2
一拳14xx

雖然唔知練左幾多次

有無話幾多級打易打少少

聽日落心機刷夠藥先打佢

唔係拜神自動回滿?

刷夠9粒
想打鳩爛部ps4

巴打冷靜d
立花點打呀屌...打左兩個鐘仲未過

你用上架式扣左佢半血之後,盡量圍住舊石放風箏,一有機會就用大炮隊佢,起碼有5彈,再唔得就掉埋火炸彈,焙烙彈
我而家先打到去飛緣女.....
有冇師兄可以講下邊度可以攞到多D 解麻針.....
巴哈D 人又話捐野比KERORO 會有,但係佢比來比去都係補血藥.....
冇解麻針真係打唔贏orz
巴哈D 人又話捐野比KERORO 會有,但係佢比來比去都係補血藥.....

解麻針治標唔治本
唔好比佢射中咪得
真係想自動補給可以學忍者招技

解麻針治標唔治本
唔好比佢射中咪得
真係想自動補給可以學忍者招技

痴線打多左十幾次之後發現佢D 粉紅波避到但係普攻又捉唔到路......

準備儲2萬武攻變紋身佬去搞事

有冇得轉雪女
依家轉屍狂都唔錯
試過嚇到人跌落街
有無人未訓?
想幫手打海坊

你想幫人打海坊???

想人幫我一齊打,但我剛剛過左了

巴打psn kxyxx1990?

係咪你幫我過架?
感謝大佬
有咩方法可以多D藥

係社奉獻裝比keroro
太刀上段回旋劈兩下係邊招
係咪人地無氣按三角形就可以致命一擊嫁啦?
有咩方法可以多D藥

係社奉獻裝比keroro

係唔係白裝就可以俾....???白色最廢??

綠>紫>藍>黃>白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞