仁王 集中討論區(2)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
原來幫大佬上兩種屬性debuff就會變混沌,即刻紅精力同埋無辦法爆氣回氣,完全可以站樁輸出

呢個真係大發現喎

有個陰陽術流派用屬性彈同守護靈召喚無限浮遊炮咁,打本多企係度無郁過就秒咗應該任何人形boss都可以咁

https://youtu.be/isXBQc-OhTc
原來幫大佬上兩種屬性debuff就會變混沌,即刻紅精力同埋無辦法爆氣回氣,完全可以站樁輸出

呢個真係大發現喎

有個陰陽術流派用屬性彈同守護靈召喚無限浮遊炮咁,打本多企係度無郁過就秒咗應該任何人形boss都可以咁

好有心機
整咁多教學片
召人酒最多兩杯?
爽呀過埋濃姬+信長....
感覺上無西+東國咁難打....濃姬行得慢信長就埋身得快所以多D時間單對單....
雖然濃姬phase 2中左bug自己係門度行黎行去
陰陽術輕鬆KO東西國
pvp點平衡呀

打撚到我痴線
陰陽術輕鬆KO東西國
pvp點平衡呀

陰陽術有咩技必升
其實整武器呢個功能係唔係廢 用哂最高級d素材仲廢過原先把刀⋯

呢個真係大發現喎

屌 好撚有用 成日比長舌打撚死
其實整武器呢個功能係唔係廢 用哂最高級d素材仲廢過原先把刀⋯

未爆都已經知

呢個真係大發現喎

係正常設定定bug黎?

呢個真係大發現喎

巴打把聲好搞笑

不過好有用 我都係成日比佢打死
雙刀你地學咩技?
仲有初期有冇邊度打到/跌到D勁既雙刀?
唔想咁快刷血刀塚

次次執d勁刀都係太刀
一拳巴打,我見您用緊果隻符係咩符黎?
雙刀你地學咩技?
唔想咁快刷血刀塚

次次執d勁刀都係太刀

一撚樣
雖則我只係玩完第一章
跌親都係太刀,諗緊好唔好轉
還惦我加點都差唔多
點升同小留既熟客度
雙刀你地學咩技?
唔想咁快刷血刀塚

次次執d勁刀都係太刀

一撚樣
雖則我只係玩完第一章
還惦我加點都差唔多

第一次打立花都係用把剛剛執既有名太刀打,咩技都無都輕鬆贏
點升同小留既熟客度

原來有熟客度架
雙刀你地學咩技?
唔想咁快刷血刀塚

次次執d勁刀都係太刀

一撚樣
雖則我只係玩完第一章
還惦我加點都差唔多

諗緊轉唔轉

雙刀學左幾招技
紫色既雷切勁唔勁??
雙刀你地學咩技?
唔想咁快刷血刀塚

次次執d勁刀都係太刀

一撚樣
雖則我只係玩完第一章
還惦我加點都差唔多

諗緊轉唔轉

雙刀學左幾招技

其實d武技點打下打下有好多
雙刀你地學咩技?
唔想咁快刷血刀塚

次次執d勁刀都係太刀

一撚樣
雖則我只係玩完第一章
還惦我加點都差唔多

諗緊轉唔轉

雙刀學左幾招技

其實d武技點打下打下有好多

買本書洗囉
一直用開伊賀上忍裝,套衫 40 lv左右
打到咁上下咪諗住幫d 裝升級啦,點知升上 70 lv 要大拿拿百幾萬,痴線
想自己整又要咩蜘蛛腳,即係要打蜘蛛boss啦,好似要花好多時間

同埋想問伊賀上忍裝嗰兩把武器製作書,係咪都係打服部跌
我打左超過三十場都無跌過武器製作書

感覺上自己整既會好D

同埋如果你想涮...下一個忍者修練你可以涮65~70既果套上忍裝....
我之後一路用到爆機

其實我啱啱都開左東海,下一套忍者裝有無睇忍既術力+攻 bonus
我見伊賀上忍嗰套有覺得幾好用
而家我刷緊蜘蛛腳,刷開原來十分鐘左右都完到一場,應該好快刷夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞