仁王 集中討論區(2)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike

前面係咪道路維修

前面係咪道路維修

立花套裝話用雷犬可以+攻防
咁用夫婦雷犬算唔算,加唔加到能力
感謝幫手過關個位兄弟
BTW
支線隻立花點打
勁撚過主線個隻好多
居合斬好快

中段或下段,回合制打,佢有霸體,斬兩下就要走

等佢出完亂舞,或者上段,可以用劍氣屈佢氣絕再重攻擊loop
支線隻立花點打
勁撚過主線個隻好多
居合斬好快

demo俾佢特訓,依家冇咩野打唔到
道具除左藥
仲有邊種係拜神就會refill
支線隻立花點打
勁撚過主線個隻好多
居合斬好快

支線隻立花點打
勁撚過主線個隻好多
居合斬好快

真係唔得就做個卑鄙的外鄉人
個場左手邊有舊石 圍住舊石可以避到好多招
然犁等佢冇咩氣先打
支線隻立花點打
勁撚過主線個隻好多
居合斬好快

未推到進度

真立花勁過偽立花幾多? 招拔刀斬格唔格到?
支線隻立花點打
勁撚過主線個隻好多
居合斬好快

未推到進度

真果個你招下攻擊都留意佢d動作同氣
支線隻立花點打
勁撚過主線個隻好多
居合斬好快

未推到進度

偽立花初見就過,差太遠
支線隻立花點打
勁撚過主線個隻好多
居合斬好快

未推到進度

偽立花初見就過,差太遠

我都係初見過 偽立花招拔刀可以直接擋

所以先好奇真貨係咪都擋到
立花套裝話用雷犬可以+攻防
咁用夫婦雷犬算唔算,加唔加到能力

pish

天下第一把木劍好正
新手練習緊用鎖鏈, 完全未打過DS, BB 同仁王ALPHA, BETA 版
雖然好難打, 但咁先有挑戰性, 正, 有排玩

BTW, 岩岩見人上網打FOR HONOR, 我自己就覺得唔係咁得, 有好多兵仔, 好似打緊無雙咁, 同埋D動作好似好慢咁, 唔知係唔係仁王太快呢, 所以應該唔諗佢, 專心打仁王算
新手練習緊用鎖鏈, 完全未打過DS, BB 同仁王ALPHA, BETA 版
雖然好難打, 但咁先有挑戰性, 正, 有排玩

BTW, 岩岩見人上網打FOR HONOR, 我自己就覺得唔係咁得, 有好多兵仔, 好似打緊無雙咁, 同埋D動作好似好慢咁, 唔知係唔係仁王太快呢, 所以應該唔諗佢, 專心打仁王算

仁王都有排磨啦,for honor算把啦
岩岩打完偽立花
我暫時覺得鐵波佬同第二關條八婆最難打
至於雷獸反而初見就搞掂

利申 刀+槍
死左係唔係會無哂點數升野?
仆街 掛住打 咩點都未升
雖然仲係第一章

死一次可以去死果個位執返條屍
死第二次又無執返條屍就無得救

咁就仆街了
點算好

唔緊要,我開頭都係咁

宜家玩到第三章35lv

LVL唔太影響到 我覺得
家下先知唔夠能力著裝會冇曬d效果,唔怪之得打極都咁辛苦,一攪清楚變左無雙咁打都得
本多會唔會太廢

有兩次打 第一次個隻係好廢
不過第2次都唔難打
主線爆機一共有幾多章?
仆街,唔小心係鐵匠到賣哂所有道具
佢又自動save左冇得買返
跪問,第三章支線任“消失的蘭奢待“要點解?
我打曬所有怪都無完到任既?係咪要搵人/物件,如果係既話,位置係邊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞