仁王 集中討論區(2)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
哇 蜘蛛女打後幾隻boss都幾廢
岩岩打完青蛙
幾隻都輕鬆過
前面d boss仲難

你玩咩武?

雙刀

我同你差唔多
打完青蛙打完鬼女
係得雪女叫有d難度

其他boss真係圍住佢轉偷下偷下刀就死左
未買GAME,想問Coop 模式是如何?
用回單機人仔,定係獨立一個save ?
有無人未訓?
想幫手打海坊
有無人未訓?
想幫手打海坊

你想幫人打海坊???
新手留名
海坊而隻食屎狗用面具燒撚死佢說岩
海坊主果關玩到想del game 係咁跌落街

唔洗貼得太埋

其實你把刀係幾長ga

唔跌返十次八次都唔好話自己玩過呢關

差錯腳一次過左
老吳 PSN : Stephen_ng69
タンーエー PSN : TURN-A_cys105
湯完 PSN:ravenkiller098
瘋神榜 PSN : hinson3927
火木蘭 PSN : makulu00
xxCxx PSN : samuelcheung515
佐助型毒J PSN : likai343
天生一副毒撚相 PSN: hugoxwind
暈搓。試 PSN : Daniel_laww
妖有妖那媽 PSN : ktokevin45
對唔住都係我 PSN : FlyingFINNiceman
Kelolo PSN : Jeffrey2773
人無物 PSN : Ianwaig
一手將心摔下來 PSN:kenKYneth
天啟坦克 PSN: GJ-GAMER_97
西内まりや PSN:joeyan1220
傲氣長存 PSN:austinlam812
我係可憐蟲 PSN:leoy62
陰公小男孩 PSN :TimmyOnion0323
我個一蚊呢? PSN:dsiu1985
HANZO PSN:midnette
伍碌柒 PSN:souphen711
浮士德b PSN:ismeismeisme
夜有所思 PSN:kenchan779
踢波悉尼落雨 PSN:Jeremy_Is_Taken
廢柴叔 PSN:Sushi_283
妹妹愛巨根 PSN:mayomana
創意台台主 PSN:lulok413
超級爆大石 PSN:lacxghost
黑椒雞扒飯 PSN: jimmyw812
人中之龍本命 PSN : leoon789
快樂兒童 PSN : Waterbean91
阪本龍馬 PSN:JJ_Chak
十九的九十 PSN: tomwong13
打飛機唔用手 PSN : HK_KA
最愛食媽媽飯 PSN:bigsinggor
涼屎餅 PSN : fatai5354
J.Crossover PSN:Rova00-
Alex_megos PSN:wongenochwong
表姐夫 PSN:kaigor12
寂寞的男人 PSN: eb0ulucz33
志田♡佳 PSN : fatc1993
Alvinnnnnnn PSN : paulthebigbear
性感荷官在線發牌 PSN : sk8samxx
唔話你知 PSN : fainterz
野鶴 : horstephen
Benz_break : matchson
meltykiss:nicky_yeung
十月想殿 PSN:katoxi0610
鹿島旺角 PSN: yannickq24
機械人需要合體: minglk
慎島 PSN: stardust3434
尼維特 PSN: hodelpiero
鳩大 PSN: gunmantl0408
yaki tako PSN: takasan2046
岸久當友崔 PSN : andy00000ckh
寶島男神 PSN: JC19911997
扑來也扑去 PSN: pantong86
柒柒膠 PSN: timslhk
大江錦太郎 PSN: sunny097
0月0日 PSN: hk_masami
遊人望鄉心切 PSN:ncl_Ricky
食屎仔 psn: derekmc555
BEN CHOW PSN: kevinfung94419

咁多人卡怨靈鬼
第三版有關支線有隻怨靈鬼猛將傳點算
一開波phase 2
一拳14xx
咁多人卡怨靈鬼
一開波phase 2
一拳14xx

打打下有人幫喎
有無人未訓?
想幫手打海坊

你想幫人打海坊???

想人幫我一齊打,但我剛剛過左了
成晚做稀人就係幫人過海坊
有無人未訓?
想幫手打海坊

你想幫人打海坊???

想人幫我一齊打,但我剛剛過左了

巴打psn kxyxx1990?
日版同行版有無分別?
咁多人卡怨靈鬼
一開波phase 2
一拳14xx

達哥玩鏈9fing都無損過
雖然唔知練左幾多次
成晚做稀人就係幫人過海坊

9成人都係卡佢
有時d人一個火都冇點

跳落街跌到驚
第一個boss都打唔過
第三篇支線驅鬼有無人幫手過?
咁多人卡怨靈鬼
一開波phase 2
一拳14xx

雖然唔知練左幾多次

唔好玩啦,唔知升咗幾多lv先返去打,第一關邊有可能重擊扣5-700
第三篇支線驅鬼有無人幫手過?

已過
咁多人卡怨靈鬼
一開波phase 2
一拳14xx

雖然唔知練左幾多次

唔好玩啦,唔知升咗幾多lv先返去打,第一關邊有可能重擊扣5-700

但係佢殺完有完勝怨靈鬼個成就彈出黎
如果要刷都係刷地圖上d兵
聽日可能要各位幫手解個獎盃 就係同人打10次果個
咁多人卡怨靈鬼
一開波phase 2
一拳14xx

雖然唔知練左幾多次

有無話幾多級打易打少少
唔夠回,成日比佢連環拳打死
上段太刀都係打百幾,背打270
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞