仁王 集中討論區(2)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
假立花係咪易打過真立花好多? 我呢d 廢人都一命過關
無玩過ds/bb,但仁王攻擊模式真係好爽快

係幾有心思嘅 但同爽字完全扯唔上關係喎

勁易玩...
大把位回血
拎支大炮出黎射都仲得
一炮扣成千
唉 屌 我真係好柒 唔記得佢地型變左

我都死左 繼續
仕官係咩黎

唔同勢力有唔同能力

我揀左豊臣...我揀果陣見勢力最勁最多人揀

係比起DS爽快好多....佢節奏仲快仲飄過BB
DS係偏真實偏慢....
只係玩到立花,不過都覺得好撚好玩,玩都唔想停
最終boss係幾型 不過會唔會太廢

我琴晚初初唔知要點打....俾佢地連珠炮發射死左幾次

真立花我見台仔係用槍屈死
掃地>插地>掃地>插地無限連
但係我唔夠氣...唔知點解佢地回得好快
其實大概有幾多章?

主線第6章爆
唉 屌 我真係好柒 唔記得佢地型變左

我都死左 繼續

sor

不如用常世玩會唔會好啲?

係,仲快過BB
不過BB玩落個氣氛正好多
終於打完西+東國.....痴撚線佢真係無為boss諗過平衡....
兩條友都可以1秒就衝到埋身....個場又細.....
突然覺得DS王城雙王係好好設計....好易打
向信長加濃姬進發

係,仲快過BB
不過BB玩落個氣氛正好多

我諗氣氛呢D好睇個人....我自己鐘意BB同DS果兩隻風格多D
不過仁王日系都應該好多人鐘意....我想要多D唔同既忍者裝
唔該曬巴打
一直用開伊賀上忍裝,套衫 40 lv左右
打到咁上下咪諗住幫d 裝升級啦,點知升上 70 lv 要大拿拿百幾萬,痴線
想自己整又要咩蜘蛛腳,即係要打蜘蛛boss啦,好似要花好多時間

同埋想問伊賀上忍裝嗰兩把武器製作書,係咪都係打服部跌
我打左超過三十場都無跌過武器製作書
屌 sor

跌落海真係好柒

我改左個動作係笑鳩人
一直用開伊賀上忍裝,套衫 40 lv左右
打到咁上下咪諗住幫d 裝升級啦,點知升上 70 lv 要大拿拿百幾萬,痴線
想自己整又要咩蜘蛛腳,即係要打蜘蛛boss啦,好似要花好多時間

同埋想問伊賀上忍裝嗰兩把武器製作書,係咪都係打服部跌
我打左超過三十場都無跌過武器製作書

感覺上自己整既會好D
係咪係咁刷丟失者果關升lv就得
召人的酒點有?

打血刀塚就會有 順便刷寶
26lv 走入海方主果關 連打d卒仔都好似打緊boss咁

點會咁低
你之前啲關好快去打boss定死得太多冇曬精華?

冇精華升lv 好難搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞