仁王 集中討論區(2)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
巴哈見到有痴線佬連技
用太刀上段都完,殘心前轉下段再先殘心發動流轉,
再轉上段無限斬

有片?

https://www.youtube.com/watch?v=LUUn6C0SAoE
見佢打逢魔鐵波怪(好似係)
用上段完轉下段又可以回勁多氣
再轉上段斬

鬼佬黎

無傷完爆
愛用度即係咩

其實大家係用r1嚟回氣定碌
卡左3個鐘 終於打贏立花

有個最簡單方法
一開始用銃射down之後三角佢
跟住就去左面石頭位玩足伊因
係轉角位吉佢一下 無限loop
10分鐘到就搞掂

我同佢鬥太刀 光明正大既比武

男人對決

我喺引佢狂出技冇哂氣 之後斬到佢跌落地再插重覆3-4次就打完
可以屈地型都屈地型
老鼠打法
第一次打
打立花屈係舊石玩捉伊因

我死左幾次之後都係屈石打
卡多幾次之後險勝佢
條友真係好好打
(唔計用卑鄙手段屈佢既話)

佢一準備出技 我就轉入舊石度,通常佢出完招就會無哂氣,衝過去打佢兩下,佢就會趴係度,再用重擊打下,係咁重覆,就屈死左佢

呢個位好陰濕
岩岩打贏真立花 好撚刺激
百足蟲有無心德
佢會放毒同麻痹
我又唔想用晒啲解毒解麻針黎同佢試咁多次
百足蟲有無心德
佢會放毒同麻痹

Q:大百足點打呀?
A:一開始佢唔會放毒,你可以同佢玩兜圈,兜到佢想企起身咬你。佢未斷尾果時你打佢啲尾都會扣到佢血,可以兜圈打(跑得快過佢,斬佢條尾一兩刀)

佢企起身得4招 :

噴毒(中左中毒),噴石(無debuff,但高物傷),噴麻醉(中左會麻醉),用個頭中落你到(閃完會有硬直,可以補幾刀)

到打到一定傷害佢會斷尾,呢個時候佢會硬直,你可以補刀。但佢斷完啲尾會放毒,所以你就爬上去 抽風機果個兜圈位打,隻王會跟住爬上黎,你唔會俾毒毒親,順便可用遠攻射一兩下。一直同佢兜圈打(佢個頭會360度回頭,偷刀果陣睇住)

打到一定傷害佢會番番落去,會有番晒啲尾,呢個時候就開抽風機抽走下面啲毒。再重複頭先講既野,打斷尾>上抽風機果個兜圈位打

呢個打法會慢小小 但我啲仙藥只係用左兩粒,同小小解毒藥 希望幫到你啦
By伐木工
百足蟲有無心德
佢會放毒同麻痹

係咁同佢兜圈斬佢條尾
完全唔中毒 食左一粒藥就打死
百足蟲有無心德
佢會放毒同麻痹

A:一開始佢唔會放毒,你可以同佢玩兜圈,兜到佢想企起身咬你。佢未斷尾果時你打佢啲尾都會扣到佢血,可以兜圈打(跑得快過佢,斬佢條尾一兩刀)

佢企起身得4招 :

噴毒(中左中毒),噴石(無debuff,但高物傷),噴麻醉(中左會麻醉),用個頭中落你到(閃完會有硬直,可以補幾刀)

到打到一定傷害佢會斷尾,呢個時候佢會硬直,你可以補刀。但佢斷完啲尾會放毒,所以你就爬上去 抽風機果個兜圈位打,隻王會跟住爬上黎,你唔會俾毒毒親,順便可用遠攻射一兩下。一直同佢兜圈打(佢個頭會360度回頭,偷刀果陣睇住)

打到一定傷害佢會番番落去,會有番晒啲尾,呢個時候就開抽風機抽走下面啲毒。再重複頭先講既野,打斷尾>上抽風機果個兜圈位打

呢個打法會慢小小 但我啲仙藥只係用左兩粒,同小小解毒藥 希望幫到你啦
By伐木工

唔該曬 上面第一版太多字無留意
百足蟲有無心德
佢會放毒同麻痹

佢企起身得4招 :

By伐木工

不過老實講你扣到佢半血之後可以開九十九武器無雙mode埋佢單
請問而家係psn買一般版有冇真田裝同仁王裝送?
玩左陣 好似dark souls
百足蟲有無心德
佢會放毒同麻痹

佢企起身得4招 :

By伐木工

不過老實講你扣到佢半血之後可以開九十九武器無雙mode埋佢單

痴線 點解可以咁易打
無上過去 全程係下面打
隻野無走過 條尾段一次就無返過黎
3分鐘搞掂
百足蟲有無心德
佢會放毒同麻痹

佢企起身得4招 :

By伐木工

痴線 點解可以咁易打
無上過去 全程係下面打
隻野無走過 條尾斷一次就無返過黎
3分鐘搞掂
玩左陣 好似dark souls

玩左陣係 似既 但你玩多陣先
木靈行哂成條路都搵唔齊 咩料
木靈行哂成條路都搵唔齊 咩料

拎左個籠x 既飾品 帶左係小地圖見到哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞