仁王 集中討論區(2)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
原本用緊雙刀+槍,現正想轉用太刀,咁留返雙刀定槍好呢?
卡位屈死左隻放雷猩猩
斧頭世界第一🤘🏼
未追晒post,用斧打完八足,點解唔見你地用斧

冇計
個個太刀雙刀長槍果D型棍武

lance中段插3角吉吉吉打王好有用
我而家先打到去飛緣女.....
有冇師兄可以講下邊度可以攞到多D 解麻針.....
巴哈D 人又話捐野比KERORO 會有,但係佢比來比去都係補血藥.....
冇解麻針真係打唔贏orz

解麻針治標唔治本
唔好比佢射中咪得
真係想自動補給可以學忍者招技

痴線打多左十幾次之後發現佢D 粉紅波避到但係普攻又捉唔到路......

飛緣女勁易打喎,個超音波好易避,佢d普攻又細範圍

超音波同飛鏢聽佢叫聲就避到
想穩陣打的話,普攻齋避唔打都得
佢飛埋黎、吸血同埋衝埋黎回旋斬果幾下可以抽下水

留2個dash位準備向後走,佢招360 好大機會打唔中, 次次都係等隻飛雞普攻先吉2下

好似槍好啲
起碼攻擊距離遠啲
刀下段都可以做到多hit效果
巴哈D 人又話捐野比KERORO 會有,但係佢比來比去都係補血藥.....

解麻針治標唔治本
唔好比佢射中咪得

痴線打多左十幾次之後發現佢D 粉紅波避到但係普攻又捉唔到路......

留2個dash位準備向後走,佢招360 好大機會打唔中, 次次都係等隻飛雞普攻先吉2下

呢隻打到好似玩音game打拍子咁
槍上段 好屈
血刀見人用刀 就用槍打 唔夠距離
其實升lv全加第1,第2項 有無錯,利申淨係用lance
認真,打咁耐係得飛緣同雪女會死幾次

好似槍好啲
起碼攻擊距離遠啲

太刀同雙刀太似 2把都改變唔到咩形勢
其實升lv全加第1,第2項 有無錯,利申淨係用lance

贏到就係對
有咩方法可以多D藥

係社奉獻裝比keroro

係唔係白裝就可以俾....???白色最廢??

綠>紫>藍>黃>白

有綠色裝架咩
有咩方法可以多D藥

係社奉獻裝比keroro

係唔係白裝就可以俾....???白色最廢??

綠>紫>藍>黃>白

有綠色裝架咩

未見過綠裝

解麻針治標唔治本
唔好比佢射中咪得

岩岩打完電狗
其實頭3隻捉到條路幾易打,好打過ds個d

利申: 隻隻都死十鳩幾次

解麻針治標唔治本
唔好比佢射中咪得

岩岩打完電狗

你地打到真立花就會覺得頭三隻濕濕碎
隻GAME耐唔耐玩
買實體版好定PSN買豪華版好

好似槍好啲
起碼攻擊距離遠啲

太刀同雙刀太似 2把都改變唔到咩形勢

雙刀太少刀執,次次都係拎太刀,雙刀已經扣得少,重要少勁刀
隻GAME耐唔耐玩
買實體版好定PSN買豪華版好

耐玩
肯定會玩埋dlc就豪華版
唔肯定就普通
實體$428 係上星期正常價
未追晒post,用斧打完八足,點解唔見你地用斧

冇計
個個太刀雙刀長槍果D型棍武

lance中段插3角吉吉吉打王好有用

呢樣真,回合制好有用

岩岩打完電狗

你地打到真立花就會覺得頭三隻濕濕碎

打真立花 死左十幾次⋯
真立花痴撚線,但係又好好玩
隻秋真係男人浪漫黎
真立花痴撚線,但係又好好玩
隻秋真係男人浪漫黎

之後有個任同一個場加多隻本多俾你打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞