仁王 集中討論區(2)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
真立花痴撚線,但係又好好玩
隻秋真係男人浪漫黎

之後有個任同一個場加多隻本多俾你打

蜻蛉切
有咩方法可以多D藥

係社奉獻裝比keroro

係唔係白裝就可以俾....???白色最廢??

綠>紫>藍>黃>白

有綠色裝架咩

飛緣女勁易打喎,個超音波好易避,佢d普攻又細範圍

超音波同飛鏢聽佢叫聲就避到
想穩陣打的話,普攻齋避唔打都得
佢飛埋黎、吸血同埋衝埋黎回旋斬果幾下可以抽下水

留2個dash位準備向後走,佢招360 好大機會打唔中, 次次都係等隻飛雞普攻先吉2下

呢隻打到好似玩音game打拍子咁

岩岩打完電狗
其實頭3隻捉到條路幾易打,好打過ds個d

利申: 隻隻都死十鳩幾次

你地打到真立花就會覺得頭三隻濕濕碎

打真立花 死左十幾次⋯

Beta版 7lv打立花死咗幾十次都贏唔到就放棄,正式版第二次就贏咗
隻秋真係男人浪漫黎

蜻蛉切

個泡菜仔尋晚3點打到而家仲未過到

留2個dash位準備向後走,佢招360 好大機會打唔中, 次次都係等隻飛雞普攻先吉2下

岩岩打完電狗

打真立花 死左十幾次⋯

Beta版 7lv打立花死咗幾十次都贏唔到就放棄,正式版第二次就贏咗

打到slime 我覺得鐵球最難
滅左我2粒鐘
其餘15-30分鐘就搞掂
隻秋真係男人浪漫黎

蜻蛉切

用混沌打法

岩岩打完電狗

打真立花 死左十幾次⋯

滅左我2粒鐘

其實最難係要避佢招居合斬 一中有七 八成都秒 除非你full血 佢上埋雷電符一中就即死 我打法係引佢發癲 等作自己扣哂d精力 再補多下整到佢訓低 然後再倒地追擊 重複loop先贏到佢
我睇緊兩儀巴打段片,打大鬼佢成日做到劈頭果招,果招係咩技黎請問?
隻秋真係男人浪漫黎

蜻蛉切

1打2
隻秋真係男人浪漫黎

蜻蛉切

番工睇緊 痴線兩隻點打呀ching

當年ds2 打3兄弟又咪過到
隻秋真係男人浪漫黎

蜻蛉切

有無ljnk

岩岩打完電狗

打真立花 死左十幾次⋯

滅左我2粒鐘

其實最難係要避佢招居合斬 一中有七 八成都秒 除非你full血 佢上埋雷電符一中就即死 我打法係引佢發癲 等作自己扣哂d精力 再補多下整到佢訓低 然後再倒地追擊 重複loop先贏到佢

一樣,玩太刀,倒地追擊後即轉上段加一下重攻再轉返下段走佬

岩岩打完電狗

打真立花 死左十幾次⋯

冇得咁計喎巴打你beta都練左幾十次
有個稱號係要打立花無傷過
真立花係邊一個支線?
隻秋真係男人浪漫黎

蜻蛉切

有無ljnk

Twitch 簡nioh,2千幾人睇緊果個就係
畫面係立花圖

https://www.twitch.tv/kss7749
有個稱號係要打立花無傷過

Post1 有人拎咗喇
我睇緊兩儀巴打段片,打大鬼佢成日做到劈頭果招,果招係咩技黎請問?

太刀上段重攻擊?
仲dl 緊 想學達哥玩ding 鏈升爆忍術
有冇巴打用緊鏈
真立花係邊一個支線?

支線西國無雙的邀請
禁正方開全國地圖再禁九洲(好似係)

Ps:好難打,特別係雷狗加居合斬/ 高速破防居合
有冇巴打用緊鏈

fing
有冇巴打用緊鏈

好難用 利申唔識用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞