仁王 集中討論區(2)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
有個稱號係要打立花無傷過

Post1 有人拎咗喇

高手
等我打主線執D猛料先返去秒條仆街
仲dl 緊 想學達哥玩ding 鏈升爆忍術
有冇巴打用緊鏈

好學唔學 學個廢既
真立花痴撚線,但係又好好玩
隻秋真係男人浪漫黎

之後有個任同一個場加多隻本多俾你打

蜻蛉切

個泡菜仔尋晚3點打到而家仲未過到

番工睇緊 痴線兩隻點打呀ching

有無ljnk

Twitch 簡nioh,2千幾人睇緊果個就係
畫面係立花圖

https://www.twitch.tv/kss7749

兩兄弟
仲dl 緊 想學達哥玩ding 鏈升爆忍術
有冇巴打用緊鏈

好學唔學 學個廢既

見幾快麻fing 得

Post1 有人拎咗喇

高手

你識玩陰陽術無傷零難度
btw 有人玩空手接白刃秒撚左佢

咁高血都秒到 好癲
想打鳩爛部ps4

我差啲張個手制一開二

Post1 有人拎咗喇

高手

你識玩陰陽術無傷零難度

輕鬆

Post1 有人拎咗喇

高手

你識玩陰陽術無傷零難度

Thanks 干地巴打先
一拳巴您幾時教玩陰陽術

Post1 有人拎咗喇

高手

你識玩陰陽術無傷零難度

輕鬆

新手留名
尋日卡左兩個鐘怨靈鬼先過到
明明見到達哥無傷過關
係咪我太廢

岩岩打完電狗
其實頭3隻捉到條路幾易打,好打過ds個d

利申: 隻隻都死十鳩幾次

你地打到真立花就會覺得頭三隻濕濕碎

打真立花 死左十幾次⋯

Beta版 7lv打立花死咗幾十次都贏唔到就放棄,正式版第二次就贏咗

打到slime 我覺得鐵球最難
滅左我2粒鐘
其餘15-30分鐘就搞掂

其實最難係要避佢招居合斬 一中有七 八成都秒 除非你full血 佢上埋雷電符一中就即死 我打法係引佢發癲 等作自己扣哂d精力 再補多下整到佢訓低 然後再倒地追擊 重複loop先贏到佢

一樣,玩太刀,倒地追擊後即轉上段加一下重攻再轉返下段走佬

居合只要拉返遠距離就無問題
係放狗要小心避佢二連撞
之後唔貪刀見佢無氣插佢
做到就贏一半啦
新手留名
明明見到達哥無傷過關
係咪我太廢

達哥高lv武黎咁高攻正常應該未有
所以無得咁比

你地打到真立花就會覺得頭三隻濕濕碎

打真立花 死左十幾次⋯

Beta版 7lv打立花死咗幾十次都贏唔到就放棄,正式版第二次就贏咗

打到slime 我覺得鐵球最難
滅左我2粒鐘
其餘15-30分鐘就搞掂

其實最難係要避佢招居合斬 一中有七 八成都秒 除非你full血 佢上埋雷電符一中就即死 我打法係引佢發癲 等作自己扣哂d精力 再補多下整到佢訓低 然後再倒地追擊 重複loop先贏到佢

一樣,玩太刀,倒地追擊後即轉上段加一下重攻再轉返下段走佬

居合只要拉返遠距離就無問題
係放狗要小心避佢二連撞
之後唔貪刀見佢無氣插佢
做到就贏一半啦

其實居合預差唔多時間向前碌就避到
新手留名
明明見到達哥無傷過關
係咪我太廢

所以無得咁比

達哥個version擺明係s$ 改俾佢,如果照原版卡關到今晚咪大家都收唔工
混沌其實係點先整到
之前有巴打講過係落兩種debuff
但我試過用減攻+減氣符 對面仲係好生猛

準備儲2萬武攻變紋身佬去搞事

有冇得轉雪女
依家轉屍狂都唔錯
試過嚇到人跌落街

巴打嚇人係指咩人。
敵人npc?
混沌其實係點先整到

落屬性
新手留名
明明見到達哥無傷過關
係咪我太廢

所以無得咁比

達哥個version擺明係s$ 改俾佢,如果照原版卡關到今晚咪大家都收唔工

唔怪得
我見佢隻怪仲有七成血就開99武器
竟然可以打到佢得返兩格血
我打到佢仲有四血先開 開完都未斬得死隻野
混沌其實係點先整到

屬性debuff
新手留名
明明見到達哥無傷過關
係咪我太廢

所以無得咁比

返去試下可唔可以咁高攻先
混沌其實係點先整到

兩屬 即係雷+火 冰+雷咁

thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞