沈陣營第二百二十三期 - 淡。可以,沽。奉陪,贏。妄想

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
我倒左個linux版落去
最衰唔識裝android版
睇波睇戲都方便
其實raspberry pi得,手提電話實做到,希望raspberry pi直情做個咁嘅電話就好
raspberry pi我有3個,2個做CAS,一個做server,Volumio同raspbian OS,之前裝過OSMC
有張咁嘅圖,Twitter見到

叫班鳩官鳩層dump 鳩哂啲iPhone iPad Macbook先講野啦
財演吹奏
D個財演講既野沒營養到
有條咁嘅tweet,同我估計早幾論美股大跌係支鬼「惡意沽空」差唔多,目的係令股民損手,美帝冇國家隊,當然冇證據都係鳩估

之前我喺新聞見Trump炮轟FED,話唔係搞錯加息美股唔止咁,所以呢段時間跌、美帝數據差仲好,9、10月減息機會增,我懷疑Trump食盡波幅𠻹
耶倫好過現任FED主席,真嘅,起碼頂住Trump繼續加息縮表,知道咁玩美元信用唔掂,吸毒提神唔係辦法試圖慢慢慢修正,某程度上師父啱嘅,憑空印錢價格扭曲社會貧富懸殊,唔係好嘅

Trump初頭支持耶倫,後嚟換人,最初都係暗示講喜歡弱美元,搞搞吓炮轟,現任嘅就停縮表,減息加息要睇數據,咁下2季數字差啲,股市熊熊熊就減得息,睇吓劇本係咪咁? 仲有共匪助攻,唔錯
重覆緊2011年歐債危機推QE3 既舊路,好快美國有大條道理減息
條友咁肯定中美大戰下死既只係得股市?
中共500家近親繁殖,只會蠢人越出越多,必然嘅事,美帝之所以係前所未見嘅強權,主要係開放系統,有自我糾錯能力
吸毒之好可以再吸,印過銀紙可以再印,美帝用佢既政權、財政、軍事做抵押,邊個夠膽唔跟個遊戲規則玩
唔好忘記Trump地產佬嚟嘅,佢好清楚減息對地產同股市有咩嘢好處
佢咁鍾意用GDP比,佢有冇計中共個機關食緊幾多既GDP?
唔知南海會唔會有局部衝突?

轉部無得更新嘅手機補貼先得5舊
好多收入唔計入gdp
要更新只要有個新平台俾人放source上去就得
好似類似Qoo app個模式咁

不過你要有人肯擺個app上去個平台到先得
移民馬拉真係唔錯,係怕老左無人敢租比你怕你死響入面
師父潛水係唔係諗緊方法去避送中
早幾年先痴線到漏煤氣爆炸炸撚左成條街喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞