沈陣營第二百二十三期 - 淡。可以,沽。奉陪,贏。妄想

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
聽佢節目好似有口難言咁
諗多咗,師父返大灣區/馬拉睇樓盤部署退休用
行遠啲去印度啦,佢遲早俾習總洗頭艇挾返去再滿清十大酷刑,行遠啲好
又話有果句講果句唔理打手,關鍵時刻就唔浦頭

記住 2019年05月17日 晚上錢錢錢
唔該H師兄

師父仲未睇得明華為死唔係生意問題,係共匪500家走錢條路冇咗,監控後門唔做都冇問題,冇咗條路走錢所以家陣屌晒老母,
點解中興上市華為唔上市,諗吓就知

師父\|/

封殺華為,500家內部有機會出現分歧,該法例唔止可以咁用,仲可以引申將500家喺美國嘅資產凍結。

華為一直冇上市,咁唔使擺盤數比公眾睇,除咗搞後門偷技術支外,仲係走錢嘅主要渠道,根本隸屬軍隊部門
師傅睇好中國就放心啦
見到共產黨由慢慢周被塔到封屎為,個個共匪部門出嚟屌晒鬼,已確定除咗係軍工系統之外,仲係主要洗錢渠道,500家要用屎為漂白黑錢,並藏喺西方國家

由頭到尾諗中興同屎為共匪反應,唔中都唔遠,睇幾時爆出屎為條屎忽數就知
見到共產黨由慢慢周被塔到封屎為,個個共匪部門出嚟屌晒鬼,已確定除咗係軍工系統之外,仲係主要洗錢渠道,500家要用屎為漂白黑錢,並藏喺西方國家

由頭到尾諗中興同屎為共匪反應,唔中都唔遠,睇幾時爆出屎為條屎忽數就知

極為認同
對比其他公司被玩, 亞爺就完全漠視, 連新聞都淡化
另外再講一次咪撈底TSLA, 喺贏國開生產線做車,車賣唔返美國,靠贏國內銷嘥氣嘅,贏國自己車廠生意都唔掂,美國主流意見係『唔同贏國做生意』,TSLA仲投資入去,死鳩梗
送中條例一過佢就仆街,挾佢返去切柒,燈我呀嗱?
TSLA個CEO, 明知美帝同共匪開片,仲走去開生產線,唔係諗住補貼比亞迪咁補貼佢呀?

定係諗住打開贏國市場?
屎為拎咗唔少公家錢做『研發』晶片,冇美國貨用就應該用自己嘢,但啱啱火燭,同糧倉一樣

所以我認為屎為係500家洗錢漂白渠道嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞