杜汶澤串鳩程美段

1001 回覆
2750 Like 85 Dislike
杜汶澤點會窮到連幾千蚊都要拖呀
擺明下屬做錯野啦
未證實人係咪唔出糧就同記者講,咁同網上公審後生仔唔讓座有乜分別都係想未審先判人格毀滅
原本剩係諗住話杜生小氣
點知一下比條女收皮
幾十歲人都唔化
你地唔係仲覺得佢比人封殺純粹係因為政治立場啊嘛?
屌你個智商到底幾多分,咁撚樣都睇唔出佢背後嘅意思
條女facebook出左回應
有哂證據
成件事佢真係無錯
同意,條女應該無刻意講,只係on99咁俾記者chok到乜都講哂出黎
仲想幫佢兜?
正路應該打電話去

再唔得就直接搵杜汶澤 有佢電話架嘛

而家搞到咁肉酸
有堅持係啱,但行有行規,佢用錯方法
今次係咪杜生比個 豪仔累死
睇完我會撐條女喎
雖然本身對佢感覺一般般
但佢又真係唔係好多job做,又好似冇乜家底
真係等九千蚊開飯都唔出奇
依家俾我感覺係杜生蝦妹妹仔
人地社會經驗少,自己大方回應嘅話對成件事都有好處
清泉
矇到咁閪樣你都一眼睇得出?
拖人成個月糧仲串77 香港大把杜汶澤咁既蛇頭 不過未去到唔出糧 但要人地求佢咁款先出
老老柒柒
今次杜生真係衰得好撚甘

回應 已經扣分
而家條女show埋證據出黎
真係杜生果邊錯哂
如果p走哂隨時比人咬偽造文件
的確唔應該助長遲出糧又覆機嘅風氣,都明呢啲公司嘅資金流未必咁多同埋都有好多數要找,好多時都要分優先次序。

但個重點係遲出糧嗰邊仲想用對方名聲差去轉移視線。同埋嗰張入數紙24號入,走去整走個2字,有無咁低裝?
呢單野擺明杜生唔啱喎,不過佢好大機會係俾條過咗一棟,好有可能係條昆佢話只係過咗數唔記得通知啫,實情就係唔知有心定無意咁拖糧。而家搞到杜生做錯咗仲要開口屌柒人
勞工處同搵記者一樣咩?
所以兩邊都有啲問題,不過今次明顯對車喱龜印象影響大啲
1. 個timeline如果係真,1月22號拍攝,24/4先出糧,其實拖咗成三個月。

2. 呢三個月入面,4/4係條女第一次追問出糧情況,而豪仔係10號再被追問下先拎人銀行資料,最後24先過倒數

3. 張單仲要整走咗2字嚟扮4/4出咗糧

4. 雖然咁樣篤阿澤,都預咗無得撈㗎喇,但始終係記者問到佢近況佢先主動講,而且其實都過咗三個月(條女咁講我咁聽啦)。佢所講嘅如果要搏出位,大可以一早用「阿澤想簽自己」嚟搏出位,呢個講法都唔係無道理。

如果個涉事老闆唔係阿澤,應該比連登仔屌死咗了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞