杜汶澤串鳩程美段

1001 回覆
2750 Like 85 Dislike
杜汶澤大 點撚樣?
的士司機一係有公司請, 一係自己租車, 自己搞掂,
唔係話自僱就係自僱嚟
口頭承諾, 得你先咁撚清楚炸豪仔
杜汶澤大聲d 點撚樣呀
又老屈
我唔係五毛呀
要睇合約嫁 點一句講晒
本身都臭
唔好意思,我由20幾頁開始睇你,真係無留意你講過
我講如果啲藝人對住啲大公司呀
低理解力癲狗
細力屌杜汶澤唔撚得㗎
唔出全力屌就會得罪你呢啲癲狗
合約唔可以大過勞工法例, 你以為你喺支那呀?
Sor係連登我地呀澤大過習近平 點?
杜生話過左數就係過左數
合約大得過杜生把口咩?
又老屈
我有屌杜汶澤㗎
藝人係透經理人公司再同其他公司合作
係公司對公司呀, 屌你老母生著個戇鳩
人地無直接搵佢追糧係佢問題

但佢自己拖人糧都係有問題,唔好以為推落同事隻就可以大聲屌人
都講明 “的士司機自己有牌有車開工 “

唔係自雇係咩?同邊個簽約?

mpf 自雇人士 邊度有雇主供款部份?簽果個供?搵邊個簽約?
屌乜柒 呀澤冇做錯
最慘係人地已經直接搵左佢 但依然拖人糧
仲要改圖扮一早俾左
屌你你自己理解錯就咪撚老已屈啦
都係嗰句啦
細力屌杜汶澤唔撚得㗎
唔出全力屌就會得罪你呢啲癲狗
成件事4個parties

豪仔: 無得走,佢一定係錯撚哂果個,做野無交帶,10號話做點知到廿幾號先做,但唔排除其實一早會計已經出左票但唔記得去入

條整容女: 其實無乜錯,態度仲要幾好,但應該真係衰on9無諗過記者會搞咁大,自己又on99講左出黎俾人發大黎講,d人話無出糧點解唔同杜狗講,其實都好正常,明明有個人都已經聯絡緊,除非真係好等錢洗,如果唔係都唔會特登搵第二個,佢同杜狗講仲分分鐘俾人串,幾千蚊唔通走左你咩

杜狗: 主要都係衰柒同小氣,點解佢會答記者4號出左票,我諗係果個豪仔send 張圖俾佢又無解釋清楚,或刻意隱瞞,但你話係咪photoshop 我又覺得唔係,因為如果要執相就執好d 啦,同埋係人都知入票下沒有個working day就收到,唔會咁on9咁樣去造假,因為一定俾人踢爆,同埋果d 入票機有字印唔到或甩色都係好正常

所以最大機會係豪仔send 張相俾杜狗,但又無解釋清楚,杜狗見自己有證據就小9氣即時開post 屌,點知自己睇唔清楚又未搞清楚就屌9左人先

記者: 最仆街,將件事小事化大,特登辣興杜狗,搞到而家呢個地步
自僱人士要交MPF㗎屌你老母
啲人當自己炒散而唔係自僱呀, 你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞