杜汶澤串鳩程美段

1001 回覆
2750 Like 85 Dislike
咁柒好難收得返㗎啦,鬼叫一開波屌到大大聲,收入百幾萬唔會拖你9千蚊乜乜柒柒好撚巴閉咁,而家嘭一聲直撞,後波都入唔到了
連登仔只會慶祝節目唔駛再見到條女 唔會理杜生啱唔啱
根本單單都唔同簽法
有d 出一集街就出一集糧(本身如果係自己 artist 都有底薪出)
有d 拍完就出晒(極少,萬一出晒糧重點叫到你返黎補飛)
有d 收到大數先出糧比下面(例如贊助/大老細)

唔排除呢單係任何一個方式出糧
但連登仔只係識得 月月出糧 形式 真係好無知
條女最多都係叫蠢姐(同記者講)
但依家有哂證據 係杜生個邊錯左仲要聲大夾惡 點解仲會有人撐? 至於杜生係咪比豪仔撚左獲就唔知啦
波大真係無腦
至弊杜生唔知佢自己唔係HR,佢家陣屌柒條女做咩有事唔同老世講
講撚到大台職員出糧要搵樂小姐果D高層咁
杜生真係好撚肉酸
杜文澤仲要關撚左留言 知道自己柒左啦
條女on99
freelance 剪片佬表示
遲找數不意外
咁杜生出Post前
又有無問清楚條女先屌
連登仔成日大叫雞蛋與高牆 一去到連登仔之父杜汶澤上面就即刻轉曬軚?
你覺得班弱智仔閱讀理解可以幾撚叻丫
不嬲都關
清 冷靜下 依條垃圾好似不嬲都唔開留言
其實我幾鐘意條女
利申:冇睇杜生節目
純粹覺得條女動漫節定唔知幾時cosplay兔女郎好靚
佢不嬲都唔開frd以外嘅留言
公你贏 字我輸
做老闆唔管好自己下屬
如果杜生份人易相處條女一定揾左佢啦
你有冇睇 time stamp 嫁?
創作力量同幻想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞