杜汶澤串鳩程美段

1001 回覆
2750 Like 85 Dislike
杜生做得最錯係無搞清楚件事
正如佢自己講
佢都有條女電話
點解唔直接問清楚先

杜生屌人就叻
但其實佢自己咪又係咁
娛樂圈拖糧好平常等閒嘅事,車厘龜真係唔識架
居然第一時間搵記者唱衰佢,仲洗出嚟撈嘅!
係連登認真討論真係曬鳩氣
今次有哂證據 點睇都係杜生錯撚哂啦
屌你老母成班兒登仔見到係女都雞前雞後對人唔對事
是非黑白都唔識分
咁正正係阿澤大石壓死蟹,明明條女無錯,明明係阿澤錯,都仲可以開post呼籲同行用佢嘅話要小心d. 咁咪即係用自己行湖地位去封殺人。
連登契爺做乜都啱架啦
拍開都知,緊係叫佢黎一日拍幾集啦
最慳係咁玩,因為唔係自己 artist

可能 $1500 集
未收到錢咪搵方法聯絡囉,明明有人電話都唔打,直接同記者講,咁又係正常做法?
唔通我借錢畀你,之後打畀你老母追數,然後見你唔還就直接報警都唔打畀你係啱?

仲有,杜汶澤間野又唔係大機構,出錯好奇咩,定你真係覺得杜汶澤會專登拖住9000蚊咁細筆數?

想煮死條女正常呀,試下有人問都唔問你就貼街招叫你還錢,睇下你又有幾君子
咁一般係幾時出
今次真係對杜生好失望
錯唔緊要 道歉咪得
你老母道個歉都可以咁撚閪 仲要聲大夾惡毀人前途
斷人衣食尤如殺人父母唔撚識?咁大仇口?
程美段係咪前世殺左你全家?
係就係錯晒,但係條女咁公開話老細拖糧
遲d唔知仲有冇人揾佢拍野
睇完個post 好似坐過山車咁
好刺激呀

成件事會唔會令車喱龜加分呢

對佢印像好左
佢係仆街架
入行咁多年
咁多老細幫過佢 照顧過佢
但係 有邊個無同佢反面

今次出呢個post屌條女
條女無留證據 真係死得
而家俾條女將佢一軍
等睇佢點拆 還是潛水了事
似豪仔講大話,話一早入左,但冇通知佢,但事實係當時先入
邊度值9千丫 包兩Q啊?
杜汶澤最新個facebook回應,係早過條女個澄清定點?
如果睇完澄清都咁講好撚仆街wo,佢唔係無追過,擺明係你公司d 人做唔到野,唔係冇錢都拖人仲撚仆街啦
全部炒晒車
呢D SHOW錢應該唔係僱傭關係?
搵勞工署有用?
應該直接搵小額錢債喎
係杜文澤D伙記on99出事啦 仲要改入數紙
根本就係老細同打工仔既故事
大石宅死蟹
拖糧擺明係衰架喇
但條女去左同記者講
就好似返學條女話比老師聽咁
就算今次道理係條女個邊
但係處理手法上都應該以後唔會有人搵佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞