杜汶澤串鳩程美段

1001 回覆
2750 Like 85 Dislike
屌 放大之後真係睇到有塊白色
少少野都搞到咁
呢d就係所謂新聞價值
出幾千蚊糧都搞到咁
兩邊都柒下柒下
公關做得唔好 未搞清楚就屌定先 都係出事
岩啦 定得條女有杜生電話 杜生無條女電話呀
如果單 job 係出晒街先找數
你就炒晒車嫁啦
屌未睇程美段個timeline淨係睇杜汶澤個post已經覺得肉撚酸 講到看己間野幾巴閉 幾千蚊狗眼看人低

睇完個timeline真係火都黎 雖然程美段真係好撚作狀整完容又唔靚 淨係成登對膠波出黎搵食

講真我都好反感程美段

但係對杜汶澤你黎講9000可能你眼中食餐飯冇咗
對於一個小薯黎講 可能等呢9000蚊交租
你仲要用你娛樂圈既影響力想煮死人
明明今次係你間野處理有問題
十問九唔應 比著打工個個都驚啦
你公司拖你3個月,你搵唔搵勞工處啊
果張低級改圖入數紙想問杜生點回應阿豪仔好唔老實喎,炒左未會唔會穿櫃桶底㗎
錯就一定杜生錯,仲想砌人生豬肉
不過程小姐蠢左 冇計 唔好彩
咪係
有時返工明明對方錯晒你出盡力屌人老母咩
贏到今次,有排還呀
你見過份 contract?

freelance 拍野有幾多人係 收工/月尾有糧出?
邊有呢啲玩法!
全世界啲工都一定係月結架!
以你思路 咁就可以拖人糧?
好心你啦一單還一單 做錯就要認打就要企定
大聲夾惡 拖糧又放冷箭 大石砸死蟹
btw 做你老闆真好 員工咁抵得諗
如果唔係你都炒晒車架啦
係喎,連登仔自己 = 全世界都係咁

拍戲果d 月結 邊個會做監制 ...
件事係兩part 睇
1)遲入票,杜公司錯
2)爆比記者攪大佢,kiwi錯

我炒咩車?
我分唔到係咪後期加工

好彩條女whatsapp有問
而對方有講到係24號
條女最好公開埋合約
如果有寫明幾時出糧就冇得好拗
本身都唔鐘意呢條女,但今次睇唔過眼

比人拖糧再封殺,有無再仆街啲啊

就算本身係果個豪仔錯,姓吳既杜生如果唔道歉就唔該咪再扮哂正氣撚,根本同啲仆街老細一9樣咁大石責死蟹
連阿澤都反 究竟連登浸透左幾多五毛
好反感呢條女,波大冇樣

但做完野要找數係正常程序

仲要十問九唔應,擔心都係正常下話

竟然有人可以覺得做完野收唔到錢係條女嘅錯
係冇拖糧既杜生條靚就唔洗小畫家畫走個2啦
出黎做野
係個社會打滾得咁上下
識人情世故既都唔會好似條女咁做
不過人地明星仔,唔造下新聞又點會有人識
杜汶澤又on9
擺上facebook 搞大佢
我估係冇合約
多數都係口頭,而且係冇講明幾時出糧,只會話最遲出晒街就一定收錢

不過上面有幾十個連登仔都一定見過張約既,個個都話 “拖左3個月數”
講事實都錯
最多話佢唔識做人姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞