杜汶澤串鳩程美段

1001 回覆
2750 Like 85 Dislike
我同你都畀人負皮咗
有D人話程美段蠢, 係呢行冇運行
其實幾醒 明知道理係自己個邊 又明知杜汶澤隻癲狗一定亂咁吠
條女咁樣搞一搞應該仲多JOB接
自己睇返個quote啦戇撚鳩, 你個名嚟㗎, 正係用得太多分身連自己用緊邊個都唔記得呀
程小姐好慘
杜狗除左搵人mon post負皮之外 咩都做唔到啦
出黎認錯都唔敢呀而家
咁老實講呀澤人品一定好過姓程既 係衰在出軌兼爛賭姐
我邊句辯護呀屌你老母
寫撚到明呢行啲人閪
驗眼啦盲毛
唔撚出全力屌柒杜汶澤就死罪
On99
無啦啦拎公司同公司嘅野嚟講, 正一戇鳩鳩, 屌你老母
我邊句寫公司同公司呀屌你老母
上面另一個人寫㗎
癲狗亂追人咬行遠啲啦
自己睇返個quote啦戇撚鳩, 你個名嚟㗎, 係用得太多分身連自己用緊邊個都唔記得呀

好正啊
問題係阿澤你真係遲咗出嚟畀人喎, 大把公司遲咗出糧畀人告勞工處 , 你究竟遲咗幾多日先?
佢一開始就同記者講,當然有搏上位嘅嫌疑, 但成件事你唔遲出糧先,又點會發生?
睇佢fb打果段其實有文有路,如果真係佢本人打既話
可能有d人唔鍾意ceo,跟手捧下條女,激下ceo
死就唔會死,但打後d人搵佢做野會諗諗先囉,人選大把你係老闆都唔會搵個麻煩嫁啦
如果係改圖真心on9
依家中學生都識用ps 知道p完一定要放大pixal睇
條友竟然會p到漏個邊位俾人睇得出有個2
咁都一直話左遲出係杜生公司錯
你有冇追post嫁

但係kiwi咁樣搵記者公開追數 就好蠢,行錯步
傷人傷己
所以你呢啲連登狗咪就係柒囉
出多幾個Post就當老屈人成功
Cap我圖邊句話杜汶澤無錯啦
睇得呀婆多睇到眼盲咩你
遲出糧就暗啞底問杜生,而唔係公開,你知佢寸過馬撚
如果主角換成王祖藍同呀mag 肯定屌前者
話係"甩色"喎, 睇真啲, 甩得好整齊

自雇人士 幾時變左 僱員?
呀澤黃絲黎 唔會拖糧 只係遲些少出 咪撚亂屈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞