杜汶澤串鳩程美段

1001 回覆
2750 Like 85 Dislike
佢自己都成4月先同人追返條數
4月10號要人地問佢拎支票台頭先俾資料人

兩個星期就出左糧俾佢
24號入左數冇提佢,佢自己冇check就27號同記者爆料

我唔清楚娛樂圈係點出糧,呢d一個個job接既,行內幾時找數點找數我諗都係搵經理人傾,條女自己得罪佢個前經理人,冇經理人幫佢,自己又唔識規矩
炒曬車
本來條女私下搵杜生追討 杜生一句對唔住話唔記得通知就可以息事寧人 點知搞到件事咁on9登曬報變左小學雞大戰
睇完圖 事實係杜生個邊既人唔岩喎
錯得好離譜添
其實記者都未報出黎杜文睪都係fb打大段野公審人先(好似係)
佢都俾人封殺緊
近年 都只係得低成本戲搵佢

佢話要封殺人
真心笑左
條友都痴撚線
唔通10年後先計呀
道歉黑紙黑字都唔得 ...
連登仔真係難服侍。。。難度要露出胸部?
其實遲找數又好拖糧又好
呢類 job 應該係 90 日找數期
問題係一月拍
四月問公司拎錢
但兩個星期都冇人理
其實話唔擔心都假
樓上好多人話 $9000 唔算係咩
將心比己啦
你做咗野,俾人拖數,自己都屌哂鬼啦
呢個已經唔關公司幾大幾多人事
係一間公司,連基本野都做唔好
個 ceo 仲要咁樣開 post 想煮死人
就呢件事上,真係有討論對錯空間咩?

利申其實真係幾唔想見到條女
但今次又真係覺得佢好撚陰公
根本就係佢自己搞大
個豪仔話10號開票,但24號先入到數,係咪已經要好感恩?
最後仲祝福程小姐 其實睇得呀杜好有心
講真3個月先屌鳩你算比哂面啦
比著我一星期就開你拖
UP乜鳩野呀你 學好中文先上黎柒啦
黑紙黑字 唔識講又要學人講
post 入面好多人係未做過接 job 拍野 ...
( Show Blocked User - 2ndhalf )

啲垃圾唔洗再入眼
仲要自己搵小畫家印走個2字扮甩色
你追下po先啦
豪仔10號應承左咪姐係10號開始計囉
成個白色長方形出哂嚟
Ceo開唔開post,條女都一樣死
班仆街地盤佬應該問咗老細有無糧先出囉, 搞大件事又示威又搵記者
間大判咁大間公司無理由搵唔到, 至少google下都有啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞