杜汶澤串鳩程美段

1001 回覆
2750 Like 85 Dislike
有證據又點
後台夠杜生大咩
保到名節保唔到個飯碗
其實你太睇少條女,條女好多公司event都有去 再加埋廣告個d 一定唔會care個$9000
呢條女靠動漫節露肉上位 你話佢個格唔撚係博見報都唔信啦 只係今次咁好撞岩單野佢知自己企上靶位先敢搵記者姐 你真係當條女on9去報串咩
無炒車呀
杜生係連登教父
整容雞又乞人憎
就算拖糧都會話杜生啱晒
好聽咪真性情
唔好聽既 咪燥狂囉
點會無證據
一睇月結單已經無得駁啦 你話出支票都仲可以話佢自己唔入票

我覺得係豪仔怕事 想掩飾吓當無事
點知杜汶澤出post 搞大件事
杜汶澤宜家Facebook 仲禁左留言
咁你杜汶澤講真話但唔撚識做人,無哂中國Job 就抵撚死啦
呢句真係match返晒佢自己既價值觀
一單還一單,佢不嬲都只係比朋友留言
個人facebook要佢add人
縮頭龜咁
杜狗同黃碌撚仇思達一樣係唔會錯
你鍾意啦
On9仔
如果唔自己係fb講 根本冇人知
仲話人博見報
淨係淨用自己知名度恰人 屈人
自己身為老闆咩都唔撚知就話4號出左
依家人地相都出撚埋
連自己公司同事都話24先出
收皮啦 社汶澤
喱show嗰個咪public囉戇鳩仔
個人facebook公開埋俾你?
痴線咁都叫背後放冷箭
問左杜生個負責既員工
個員工做到一pat屎咁又唔覆又剩
仲話點解唔問下個老板
大佬果員工負責出糧架ma
緊係問佢啦
好啦人地同記者講左句
你查都未查清楚就屌人
咁竟然受害人有問題
原來係咁🙏🏻
車厘龜喺件事入面冇錯, 都係咁講
你要搵記者, 放上media煲大, 人哋就係media同你對唱, 就唔好怪人公開串鳩你
對與錯都好, 最後都係睇邊個傷害大啲
就算今次你啱, 令杜生柒咗又追返9K, 但實際對自己傷害可能仲大

我都係覺得搵記者呢吓有啲蠢
比人拖廿日喎屌你老母 咁都有人撐
杜狗同郁撚同一個狗樣
臭雞上次玩露肉 今次打感情牌
STOP MAKING STUPID FAMOUS
畀人拖夠一季先講
我覺得佢已經幾厚道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞