杜汶澤串鳩程美段

1001 回覆
2750 Like 85 Dislike
係,收咗共產黨錢出post
哈哈哈 真係笑左
首先你睇下杜生講咩 :你話嘞!公司一個月幾十萬支出,你嗰9000蚊都可以咁遲入比人嘅!公司戶口連9000蚊都無咩仆街仔?好嘞入咗錢又唔同人講,有無離撚譜啲呀!又唔見其他幫我做嘢嘅人咁講我?一定係同事錯啦!」

咁你咁講如果杜生一開始收到呢個消息 係查清楚唔係出post屌人 係出post 道歉會唔會係發展到而家咁
仲要你話唔係咩大財團
阿杜生 自己大大聲幾十萬支出咁巴閉
再者咩叫老細電話都有
個員工係幫杜生打工既 佢係負責出糧既 基本上佢係代表佢公司架啦
佢個員工做得唔好 係佢間公司有問題 咩叫唔問個老細先
仲有就係呢單新聞根本就係杜汶澤自己fb出post先會見街
本身佢唔出post 查清楚先再同kiwi 傾返可能就咩直都無
亦都顯得有氣量
你唔好理,人哋上咗岸
條女而家先剛起步
一個呢d咁既post就顯示出香港幾多羅輯混亂既蠢人
連登杜狗打手: 杜汶澤遲三個月出糧正常合理
點解唔洗找數
上面d人話做咩唔問老細喎 關咩hr比左錢咩事呀
自爆攞U?
加乜分丫

男人老狗成日上fb打段野屌9身邊人同啲濕鳩八婆一撚樣,好嘔心
你呢句就岩啦
上電視咪比你見到個d囉
私底下好多公司event都見過kiwi啦
森美一個event show做MC都收6位數啦
咁你話多唔多job
杜生話佢嗰間一個月開支一百幾十萬
9000蚊呢啲小數目就唔知咁多
咁人哋咪問下係咪間公司一個月有過千萬開支
就唔使理有無準時出糧畀員工囉
咩叫第一件事 kiwi係咪第一問完無出就同記者講呀
人地咪提出左證據問左好多日無覆囉
係呀,搵咁多點會貪你嗰9000蚊,你話係咪啦
屌你老母拖糧仲要兇返人轉頭
咁夠大把人屌杜生啦 同佢搵食夠怕唔可以返大陸啦
點睇得出係7日呀
搵記者果下已經
所以話杜生真係痴撚咗線
杜生公司咁大
直頭要貼錢出show啦 咁多人睇
係囉
人地俾機會佢開工
應該感恩 仲走出黎追糧
傻的嗎
唔要你地俾錢返工 已經益左你地

(打完都要打個冷震...呢單野杜生邊度撐得落...)
一睇就知你做娛樂圈啦 咁熟路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞