杜汶澤串鳩程美段

1001 回覆
2750 Like 85 Dislike
我唔鍾意阿澤係佢每次都大大聲,但永遠柒咗就唔認錯,上次蘋果全版廣告又係咁。

今次你自己大大聲柒咗都算,但條女真係可以因為咁而比你搞到從此無得撈。

上面都有講
條女好彩做足哂野 有留證據
否則俾杜生咁咬一啖
真係無仇報

不過今次有哂證據
等睇班記者做野

BTW 記者朋友 大家好
試下事件唔係阿澤
仲有幾多人幫佢鳩up
應該係一日拍曬要出街各幾集加埋9000
因為佢話所有集數
咁你未查清楚就屌柒條女,你就上左岸,
條女再垃圾都係叫努力生存緊,
杜生仲要公開叫人唔好用佢,
咁唔係冇品係乜
係錯就認啦
睇完覺得條女好慘
拖咁撚耐都仲咁好聲好氣,杜汶澤條小氣鬼唔知頭唔知路公開寸鳩人先
杜生今次小氣就梗,但哩啲數佢本人真係未必知未出,佢又唔係hr會計,真係要追直接問佢本身跟應該唔會拖隻車厘龜數啩,佢覺得俾人利用黎搏見報然後嬲好正常喎,如果唔係咁易爆佢點會同咁多人反面
杜生搵100毛拍片,連公關都學埋100毛
未炒車前串柒柒,炒完就縮落地底唔回應,
唔知幾時del post呢
所以點講都好
都係杜生自己ON99
出post前無搞清楚件事
肥佬最近有D唔中意佢
最近條片唱CLS串安心事件
但佢自己明明都係偷食者,仲好意思唱呢首,服左佢
特別係做廣告就明咩事
成班兒登仔無用腦之餘連眼都唔用
無錯,無品嘅地方就係呢度。

你自己上哂岸,就大大聲話封殺條女,但原來係自己搞錯咗就一句道歉都無。咁條女咪比你玩死?
29號有節目出 27號就有單新聞
小心炒車
1. 合約訂明嘅出糧日子未知,但有理由相信4/4已經係過咗一段時間,所以佢先msg豪仔追數 ( 即係拖糧日子唔止20日 )
2. msg豪仔無反應 要追問啲先有聲氣
3. 杜生自己一早出咗糧,只係唔記得通知,但其實24號先出到,仲要張入數紙陰啲陰啲睇唔到個 2 字

唔知杜汶澤戇鳩定佢個員工陰鳩佢啦
我建議就快手炒咗豪仔算數
係呀
所以上面都講左
如果單純屌條女唔check清楚 唔問
就算炒車 say sorry 就可以解決

但係衰就衰在 唔知係咪燥狂
想煮撚死條女 打爛人地飯碗
我個人相信 杜生唔係玩到咁大 咁盡
條女都未必會show證據出黎反擊

一句講哂
搞到而家個情況咁差
係杜生自己造成
7:32 先有 kiwi timeline post
8:07 佢自己回覆自己個 post 有咩問題?

即係佢一定要 7:32 一出即睇?睇完又要即回?
唔可以等之後出公司告示?

萬一佢一陣 十一二點又再回 係咪你又柒左?
叫左兒登仔唔好跟車咁貼, 戲子圈D野不用太認真
第三點多數係豪仔fing9佢,而豪仔估唔倒條女有哂証據。
咪spin
人哋依家講緊杜生拖糧 受害人變犯人
講咩人格姐
係都係杜生冇品冇人㗎啦 大石砸死蟹
豪仔話曬都係代表公司
公司有問題 咁梗係要出聲啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞