杜汶澤串鳩程美段

1001 回覆
2750 Like 85 Dislike
阿澤都唔係第一次柒㗎啦,你見過佢道歉咩
睇篇報導,到底係真係拖糧定係做鳩佢炸?
btw 程美段同記者講有人未出糧嘅出發點係咩?如果係諗住記者可以幫佢拆掂佢,咁心態真係有問題
1月尾拍 4月尾出糧
等等先,咁眼見啲whatsapp相 的確係條女同個豪仔傾出糧啲野,責任點都係個豪仔大啲下話
我相信一個老闆交比下屬出糧 個下屬好應該管理呢啲問題,而唔係忙就唔覆機.
睇咗啦白癡仔
咪即係打畀你老母追唔到數就直接報警都唔打畀你咁囉
你對眼生係屎眼度呀?
一單還一單
呢單杜汶澤真係好陰騭
又爆人開價幾多,又立心想煮死人叫其他人唔好用佢
其實認下低威又咩問題?論錯呀豪仔錯得重多啦,你要封殺人,要唔要炒埋豪仔?
仲要人地出POST解釋之後唔回應,只係喺留言回覆其他人講:
「正所謂山水有相逢,呢個嘢就千祈唔好再相逢」
屌,真係好肉酸
我一向鍾意睇杜生
對住雞無乜感覺
但今次杜生真係柒咗加小氣

其實杜生只要係fb話

「我已經屌爆搞出糧嘅同事,我嘅人錯即係我錯,我同你道歉,不過希望下次再有咩關於勞資嘅問題解決唔到,可以搵咗我先(其他一齊合作嘅人都係),我會幫你解決。」

全港睇完,相信連反開佢嘅人都會對佢加分,贏曬
難為個女仔喺咁既情況下打既回應都大方得體過杜生多多聲
杜汶澤到底要柒幾多次 24號先出仲要扮4號抵你比人寫 仲咁大聲屌你
豪仔RIP
兩邊都冇錯
最錯係豪仔
好老實,我覺得隻雞無錯
但錯亦唔係杜生,
上面班友講到杜汶澤係HR咁負責搞出糧

最錯就真係個豪仔啦,搵咁多次都唔撚應機
最鬼係佢話4號入左但入數紙無左個2字
但隻雞都話10號先比account
想像到而家豪仔好似個爐咁
咪傻啦
打開新聞
周不時都見到藝人話收唔到尾期糧 俾人拖數
不過佢地既對象 通常係大陸果D公司
而今次個對象係杜生

真係啱既 我又唔會覺得因為呢件事唔搵佢
一來 條女真係無錯 追糧唔係乜野負面野
二來 條女回應算係得體

再者其實單野 係杜生出POST屌 先搞大
條女某程度上 算係上左位
不過之後keep唔keep到 就睇佢造化
豪仔冇話4號入 係張入數紙show 4號
條女問佢點解4號 佢都即時回應係24號
至於點解杜生會話係4號入左數就自己諗下喇
關鳩個Hr事咩
有錢唔即刻過咩
D錢又係果個咩豪仔袋
無錢 拖住先 分明關老細事啦
藝人表面風光啦
下屬做咗野又入晒老闆數
唔講百佳遲咗出糧畀一個人又係誠哥錯呀?
宜家條女仲要有杜汶澤電話都唔打,直接同記者講,咁唔係放冷箭係咩呀?難怪人地咁撚嬲架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞