杜汶澤串鳩程美段

1001 回覆
2750 Like 85 Dislike
爆比記者聽係咩錯?依家老作屈佢?
係呀 條女自己都話check左24號已經收到
咁HR唔駛特登整走個2字啦
先唔講咩博上報
條女4號至6號問自己份糧但個豪仔無覆
到10號確定左話出俾佢,咁姐係雙方都確定左找數啦
但24號先收到錢
前後爭14日喎
咁關咩月月有糧出做完即出糧事
“我作為公司CEO,責無旁貸!就於呢件事我再一次向程小姐道歉!”

我都想知錯咩,追翻份糧都可以錯
*敗
睇過勞工法例未
7日內要出啦
其實杜汶澤真係叻仔黎 出軌兼爛賭今次柒到應一應一樣成班人撐
杜狗
公道講下單野唔好盲撐同盲反,條女出既相4月頭開始問,問左幾次,到今日收返張相又會咁岩冇左個2字,個前經理人話杜生4月4入左數比佢有冇咁岩呀,最後原來係4月24先過數比人,果個管數阿豪有冇係張相做手腳得佢知,但係條女唔去問老闆先就直接爆話人地拖量,如果老闆唔知情下係個員工自己拖拖下咁做野咪=屈個老闆拖量,成件事道理就係條女度,但佢用錯方法未清楚了解就去爆料,呢行唔識做人注定冇運行,仲有話咩9000咋下果d跟900蚊都要出嫁啦有做野就要出量嫁啦,如果係你地比人拖量人地彈句幾千蚊咋下你地會點?派四千今日都未收到錢果班日撚日開post屌啦,更何況而家人地返工出量比人拖
最後就係兩邊做法都有問題一個就為見報一個就衰左仲去串鳩人係咁強調9000乜乜乜其實幾難聽
唔準時出糧就代表無問題?
完全唔尊重演員, 唔關得香港演藝界愈做愈摺
你唔好撚玩啦 兩篇野都發悔氣又單單打打咁出
咁樣叫道左歉?呃唔呃到你自己呀
你自己夠係估估下啦
點為知出晒街?個節目做十年係咪可以十年後先出糧?
就算無講明,有d良心都唔會拖咁耐,人地問仲要唔應機
拖糧係咪有權要公司計返息比佢?
杜汶澤都認左自己有錯 但最可笑最荒謬既係條女處理手法先後不分 就算個正常智商既人都會向老闆追討左先 個老闆搏懵唔肯先去舉報 點會一黎就去搵勞工處/記者搞大件事 擺明係條女本身唔妥阿澤 借d耳用呢件事搏上位
佢唔單止唔識玩遊戲規則 而且仲懶醒
錯在唔識做人囉
係呢行重邊有人請你做野 ...

拍單job 多數都係收到大數先出到糧嫁啦

要準時出糧、又要係表演工作,可以去廸士尼
以後唔會有呢個問題
hi杜狗打手
夠有連登仔話唔係「月結」
串人未返過工
super啦
唔係架, 有兒登仔話9K對車厘龜 is nothing

好似知人好多嘢咁
真係愈睇杜生愈覺得on9
成日講到自己尻大胸大 公司開支大 個台最多人睇
連出糧都要拖 追糧要直接追你CEO
宜家已經有大台風範 TVB封殺藝人既風範
杜汶澤呢d老闆就係最鳩乞人憎
準時出糧天公地道,遲出糧當然要反面

D閪老闆就係咁,自己大撚把錢咪覺醒遲少少出一萬幾千有乜問題,自己有更多重要數要找。
你反佢枱佢仲仲惡過你覺得你搞事
有機會 或者 可能 應該
果時單野已經傳到去杜生度
揸數條友唔知乜野事遲找數 怕俾老細屌屎忽
老細問到攞supporting
所以就"後期加工"將入數紙
又好死唔死 將同一張圖send俾條女
睇返條女回應
果時已經準備緊後著
應該聞到D味

戴定頭盔: 以上內容 純粹靠估 如有雷同 實屬巧合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞