杜汶澤串鳩程美段

1001 回覆
2750 Like 85 Dislike
“一定唔會 care 個 $9000”

“我就唔 care 既,不過會同記者講”?
咁佢 care 果時咪要去 bbc全球直播?
咁你一定見過張 contract,講出黎開估啦
發覺好多人真係未返過工
遲左出糧梗係第一時間搵hr架啦
邊會有人打去記者爆料
唔通你件貨遲左幾日
唔係去搵速遞公司問
反而去消委會投訴咩
on撚9
乜撚叫唔care 9000蚊
1,2蚊你care唔care?
出糧出少一千個一蚊得唔得?
有做野就有糧出 就係咁簡單
咪撚轉移視線啦
Care份糧點解唔搵老闆拎而係去搵記者炒大件事?
條女擺明知自己企上靶先夠膽咁玩啦下嘛
唔好睇到杜生咁大
佢都唔係好掂咋
基本上 大少少既戲 都唔會搵佢
根本得弱智child登仔先會吹奏杜汶澤條撚屌
咩叫"搵唔到咩原因直接聯絡杜生",
佢爭你錢你都無理由聯絡佢,但就有理由同記者講,
話你搏上報真係唔過份。
無呢條女順眼哂
24號入左數自己無check
26號同記者講未收到拖糧 咁都唔係想搞大等人知咩
政治既野 我就唔想多講
一拉到去政治
就會有好多非理性言論走出黎
佢搵咗HR㗎喇,不過HR keep住唔應佢機姐。
4月26號,我向記者交代所有近況,包括所有仲未收到錢嘅工作。
你追晒post先參與討論啦,
你而家同啲師奶搭訕有咩分別丫?
好明顯杜生手下懶散啦,拖人廿日
睇完條女既回應
杜生係柒撚左wo
From 杜汶澤facebook「你話嘞!公司一個月幾十萬支出,你嗰9000蚊都可以咁遲入比人嘅!公司戶口連9000蚊都無咩仆街仔?好嘞入咗錢又唔同人講,有無離撚譜啲呀!又唔見其他幫我做嘢嘅人咁講我?一定係同事錯啦!」
根本暗示:屌你老母,我公司一個月幾十萬支出,你唔撚係以為你區區個9000我無撚錢找你條臭系數呀?
杜汶澤真係痴撚咗線,佢根本唔認為自己做錯,仲叫人唔好用車厘龜
我諗車厘龜打後前途都係咁先

利申有睇開杜生節目,對車厘龜無好感但都無憎惡
搵老細 定 搵記者
2 揀 1
你覺得都要揀 搵記者?

杜汶澤未出糧比我 ...
咁你咪問杜汶澤囉

用下腦啦,你估大財團呀?!
你話追左杜汶澤都唔覆就話姐
連老細電話都比埋你啦
咁簡單都唔識,要搵記者向全港公開
件事對與錯都好,自己蠢已經輸撚晒啦

講多次:
kiwi:收到錢,嬴左件事,輸晒聲譽
唔準時出糧仲好意思大大聲出POST屌柒佢
仲要依家係最少拖左人廿日糧
可能係4月4日前已經要出 但佢果日先問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞