[KPOP] 2019 K-pop討論區 (18)

1001 回覆
16 Like 15 Dislike
@漂亮虎咚咚

【naver】池昌旭陸軍服役滿期退伍。 ​​​​

https://www.youtube.com/watch?v=gbB90vE9I40
e種好正
一直都想搵E種Instrumental cover之類既野
通常d歌淨係得guitar/bass/唱既cover
有冇人有其他e種介紹
條片又幾正..

程蕭係宇少fm出現 唔知係咪會回歸呢
我見琴日bts個encore TXT留左係stage到
應該以為呀師兄會幫手湊仔,點知冇勁撚老尷
用左人地粉絲名仲聲大夾惡
話對方冇register到版權所以可以照用
但黃美英去美國發展 點解仲要番韓國登記啊
好啦 到想一齊平心靜氣等bighit解決問題
啲男團飯居然用copyright黎撻對家
公司都想送佢地去美國架嘛
五月都有US showcase啦 Google下唔係好難姐 2019年啦 仲用緊naver?
終於都有得返去啦
bighit嘅處理手法一直都係背後做完嘢,搵晒律師同相關人士傾好,先會出返千字文,韓英公告通知大家
之前D事都係咁處理所以比人屌到反艇
唔會先出嚟講句:“我哋已經知道件事喇,會聯絡相關人士處理後續事件。多謝關心”

佢哋係彈性上班所以星期六日好少有人update嘢上網
員工仲有無限AL同六個月全薪產假
仲有gym room同game zone
會開哲學討論大會(文化日)
韓流髮型迷惑大賽 這些髮型真的是靠顏值撐起來的呀!

hi牙笠
但係單野唔係幾日前就發生左嫁咩?
關星六日咩事?
聽PTT講依一兩日bighit仲有update其他野
不過冇update依單野啫
那邊廂TXT飯已經瘋狂插緊Tiffany
Bighit知唔知佢每拖一日
佢個團啲飯都會繼續無理喺網上傷害無辜既人?
講到bighit好似好身不由己咁
反正畀人插緊果個唔係佢或者佢公司藝人
拖下先出公告啦
真係好想知將來畀人搶應援色或者飯名果個係佢啲藝人
Bighit會唔會度假玩一輪先做野?
我見到都嚇親 係咪上次電視台放錯相先搞到比網民追擊?
韓國人一早知佢成日去蒲

有冇blink講解下點做到收入第2
係阿 買番黎架 唔知咩 唔好引戰啦
唔引戰 我地討論下

咁你要問forbes 啦
認真問 依個係revenue定profit
利申炒econ
一嚟一個問官方 點解唔直接上數據
懷疑YG直接上revenue
但我估twice同exo甚至神起巡演都賺過bp
日巡最易搵係人都知
你唔問官方
又唔問yg
你喺度問有乜用
睇微博多搞到你低低地?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞