[KPOP] 2019 K-pop討論區 (18)

1001 回覆
16 Like 15 Dislike

淨係bts同blackpink fans先care view數
一個人開幾個devices去刷
因為佢地知道自己偶像啲歌唔係好聽
吸引唔到路人
啲人可能覺得view數重要過其他野
我都覺得無咩意思 其實歐美歌手d fans興唔興刷view
如果紅果啲
好似Taylor swift 咁
淨係講要出新歌
都一堆人衝上去聽,洗鬼刷
你有幾可見Taylor swift Ariana grande 果啲會出大字報講個mv幾多views

淨係bts同blackpink fans先care view數
一個人開幾個devices去刷
因為佢地知道自己偶像啲歌唔係好聽
吸引唔到路人

麻煩垃圾團唔好帶埋我bts上去
唔好off topic
討論緊view數
【體育東亞獨家】[Somi,SOLO出道延期至5月末]
29日據歌謠界人員消息,全昭彌因公司內部事由將推遲SOLO出道日程,按現在情況來看預計 在5月末出道.據悉原本該是5月1日出道,但由於發生了各種事情,還有考慮到專輯完成度等,所以決定推遲出道日程
[Somi,SOLO出道延期至_ _ _ ]
_ _日據歌謠界人員消息,全昭彌因公司內部事由將推遲SOLO出道日程,按現在情況來看預計 在_月出道.據悉原本該是_月_日出道,但由於發生了各種事情,還有考慮到專輯完成度等,所以決定推遲出道日程

Feel 到呢篇文可以不斷重用
但今次推得一個月,應該真係差唔多?
唔睇好SOMI
真心唔明點解佢轉會要揀呢間最有拖延症既公司

反而佢娘家回歸密度係特別高
懷疑ITZY CB會仲早過佢DEBUT
JYP FAMILY火速入場!!
一位魔咒。。。
可能唔想對twice
5月尾有邊隊cb?
唔係輸贏問題,面子問題
WINNER原本2月話CB推遲到依家5月都仲未有消息
winner真係慘到

【速報】朴有天承認大部分吸毒嫌疑
https://youtu.be/S4zXetyhuxc
今日nu’est comeback!
好柒
中飯點睇
終於齊人
之前仲開記招話冇
之前仲開記招大大聲話冇吸毒

#堂堂正正朴有天
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞