[KPOP] 2019 K-pop討論區 (18)

1001 回覆
16 Like 15 Dislike
FAMILY❤❤❤
有冇人記得之前ikon同神起撞色 不過今次撞到應一應
但bighit應該唔會夠膽得罪SM掛??
果次算唔算係應援物既顏色撞應援色??
好似係ikon嗰碌棍 最後都冇咗回事
可能呢次都係咁
唔係話幫住Tiffany 但咁樣撞名到而家咩回應都冇會唔會有啲過份
如果bighit真係唔打算改名
唔回應都係正常既
唔信bighit改名前冇做research
係明知撞都要用
無錯啊,TXT 嘅所有關注度全部都係來自BTS, 無BTS根本呢團會霉得好緊要。不過認真講句好多ARMY 都唔鍾意TXT。
咁等睇下次成績點先
其實多唔多ARMY因為家族飯而飯埋TXT?
我見TXT D post都有hashtag ARMY
有一部分囉,但係都有好多人對佢地印象麻麻
真係唔知要有幾"巧合"先會撞fans名
依家TXT暫時係得BTS師弟依個標籤
依件事唔處理好
就會多左個標籤叫搶前輩飯名既新人團
其實只要有10分之1既ARMY做埋TXT飯
都已經做到一二線男團
其他多數既ARMY唔鍾意佢地都唔會有影響
部分army會覺得防彈啱啱出道時窮到咁 都係慢慢捱到出人頭地 點知師弟團一出道就有咁豐厚嘅資源 難免都有啲心理不平衡
有d ARMY係覺得佢地(TXT)無論做咩都要攞埋防彈出嚟講,成日都捆綁防彈,覺得好討厭啫
隱隱約約覺得bighit遲早會變YG2.0

有冇人知點解bp加場演唱會取消左?
你地ONCE都唔知??
正,仲有4日somi就正式出道
好似冇乜消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞