[KPOP] 2019 K-pop討論區 (18)

1001 回覆
16 Like 15 Dislike
諗下邊個比飯你食啦
返大陸搵食既都要睇支那人面色啦
無可厚非 抵比人屌
韓狗真係同支那蝗一樣係玻璃做
明知班泡狗同咱們祖國一9樣
自己攞黎賤
一講到政治歷史韓國同支狗一樣都係垃撚圾
冇事既 once們唔使咁緊張

In jyp關公 we trust
ok 嘅
click 入啲 comment account,大部份都係空 ac,
或者好似導導 Oppa 嗰啲 Haters ac 嚟
咁樣諗開心D就隨便
其實真係唔洗驚過兩日肯定咩事都冇
唔係諗 wor ,係真㗎
你估我似你平時亂鳩噏咩

不過知道嗰啲唔係 fans ac 係開心返 D 嘅
雖然都係有啲唔開心,如果你真係有鍾意嘅團應該會清楚
文在寅都感謝明仁緩和日韓關係
班網民不如推埋文仔落台啦
導狗真係做開狗 你就抵俾人屌
你高與D咪屌
改變唔到事實
黃志列唔識睇支那人眼色最後道歉
TWICE唔識睇韓國人眼色一樣
根本抵鳩死
第一日出黎撈咁
4000張日巡

日本輸入盤
防彈第2周 Twice bp第一周
4000張
今次係有啲俾naver帶風向既不過論事件嚴重程度應該冇Tiffany當年咁慘,冷處理一排應該冇事
@韓國me2day

【Twitter】YG公開WINNER 回歸預告圖!!COMING SOON~ ​​​​

@韓國me2day

【Starnews】[SOMI出道預告公開,COMING SOON~]1日,Somi 通過個人ins公開了SOLO出道預告照並表示「我馬上就要出道了.真的!"預告中,她用朦朧的眼神看著鏡頭.據悉,Somi的出道日期雖被推遲,但專輯已經製作完成,她的出道之路並不遙遠.早日見~ ​​​​

邊位啊
咁耐冇見唔認得喇
@瘋狂的貧道

【#Robert Holley# 】對於#RobertHolley# 案件,警方已經進入收尾 工作,經調查其購買1g冰毒,吸食2次,5月1日將移送檢方。吸食理由:工作壓力 ​​​​

@鳳凰天使TSKS

據悉此前因購買吸食大麻而接受調查的現代集團第三代鄭某也被從腿毛中查出毒品陽性反應。據悉鄭某在早些時候的毛髮檢測中測出大麻陰性反應,但隨後在腿毛的檢測出查出陽性反應,之所以早先毛髮中檢測出陰性被認為是染髮所致。鄭某在上個月20號從仁川國際機場回國後,就被警方以涉嫌違反毒品類管理條例逮捕,隨後便進行了相關的檢查,警方認為鄭某涉嫌從去年3月開始到今年1月通過熟人李某購買大麻七次,並在自家住宅等地分別與李某以及SK集團第三代崔某一同吸食多次。據悉鄭某為現代創始人鄭周永的第八子鄭夢一的長子。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞