[KPOP] 2019 K-pop討論區 (18)

1001 回覆
16 Like 15 Dislike
依家基本上個個團都2個ver起跳又有fm
團團都可以個個月回歸 可以出N個ver N張小卡
有無fans埋單又第二件事

其實twice回歸得咁密又次次幾個ver
都仲有咁多fans係買先係厲害之處
見之前啲人post過啲女團chart好似鎖量隱住係30幾萬
唔係死忠邊會次次買

利申老團飯唔好屈我係fans
睇完個榜先知原來SM最搵錢既係RV
akb48 啲fans都係咁
原來依家fandom 大 銷量勁都係壞事
學到嘢了
東神開咁多場con都唔上收入榜 係咪敗家團黎
發覺once 次次引完戰都扮無辜
其實論肉酸點都唔及d引戰辣火頭,邊隊都抽既垃圾
原來華莎收入>全團
1>4
好明顯成日乘機抽水嘅once肉酸啲啦
與其係度抽水
不如努力啲stream首新歌(難聽)啦
7曰連70M都未破到
平時吹到BTS 東神 EXO TWICE呢D團幾咁搵錢
一個榜就現哂形 仲話BP吹大字報
其實我一直唔明view有咩好刷
而家個個都開幾個ac幾個browser甚至bot刷view
啲人可能覺得view數重要過其他野
咁你要問once頭一兩日猛咁stream黎做乜
宜家去....唔係喎我有碟點解我唔聽碟幫佢地賺唔到幾多錢既野留返俾你呢啲低質粉絲做
未有碟冇辦法點似得你地儲咁多第一日就到貨
其實點解要成日踩低人地去抬高自己團
變左好多news/回歸資訊都睇唔到
入黎仲諗住睇下somi 5月出道有消息未
好似5月1出道
但一直未見teaser
View數好似係音樂節目其中一項分數指標
view數高有助拎一位 應該係
刷唔贏就係刷唔贏 唔好搵藉口啦人地咁勁
有冇機器人都好我地都係輸
我都覺得無咩意思 其實歐美歌手d fans興唔興刷view
如果紅果啲
好似Taylor swift 咁
淨係講要出新歌
都一堆人衝上去聽,洗鬼刷
你有幾可見Taylor swift Ariana grande 果啲會出大字報講個mv幾多views
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞