[KPOP] 2019 K-pop討論區 (18)

1001 回覆
16 Like 15 Dislike
佢地係咪不和?點解跌低咗先得2個人扶佢,另一個痞低喺到睇
https://youtu.be/ZPgpS2I48rM
換個名有幾難
而家好似夾硬霸人地嗰名咁
粉絲名梗係要獨一無二㗎喇
人地用過 一啲歸屬感都冇
聽講就嚟解散
應該有排玩
私底下成日都打交
JIMIN正係同JIN做愛 其他人妒忌
我想講聽聞bighit未註冊個名
有無bigbang fans?...好sad仲有無機會合體
四人合體好似去番初出道得四人個陣咁
4人夠做啦 見到勝利都唔開胃
其實出幾首好歌又紅返都唔奇
【日刊體育獨家】[I.O.I終於要合體了!?」KCON+專輯+演唱會」達成協議~]30日,據日刊體育獨家報道,#ioi[超話]#反復討論重組事宜後,終於達成最終協議.包括專輯活動和演唱會的準備過程在內,口頭約定了6個月的計劃,決定調整細節後蓋章.據悉,到目前為止進行決定的事項是8月美國KCON,9月發表專輯,也正在計劃年末演唱會,但具體場所,發售日期,活動日程等尚未確定.另外,在協議重組的過程中也反映了I.O.I成員們想要重組的意見,成員們在各自組合和solo活動繁忙的時候也一直聯繫著,一直保持著深厚的友情.另外,#全昭彌[超話]#決定不參加此次活動.超級期待
上次唔係話流料咩
韓國係咁㗎啦 假等於真

米奇夠開記者會話自己冇吸毒啦
剩係出音源同碟, 唔打歌, 直接開con、World tour同開日tour
其實TOP出到嚟, 一定好多爭議, 唉
即係Nayeon係咪有份? 但周潔瓊都有?
希望可以4人合體 唔會分開單抄
咁唔通開con出到嚟嘻嘻哈哈咁咩
其實我覺得好可能係GD同YB solo, 大聲就喺日本發展
而家YG咁樣, 4人合體都可能出事
【heraldpop】ioi方面作出回應表示“現在確實正在討論重組I.O.I,但是現在還未做出決定.”
歌手兼演員#樸有天#承認了吸毒,與律師的合同也終止了。樸有天的法律代理人權昌範律師今日表示:「從今天開始與樸有天的相關業務將全部結束。正如昨天媒體報道的那樣,樸有天對自己的行為全部承認,正在坦率的接受調查。之前因為警察調查及準備實質審查,沒能一一回應記者的聯繫敬請諒解。」樸有天在本週內將被移送檢察機關。
警察應該好齊料
律師接着呢d唔講真話既客真係喊3聲
都應該係 佢地solo都賺到笑啦
或者等耐d先合體
就黎解散啦佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞