[KPOP] 2019 K-pop討論區 (18)

1001 回覆
16 Like 15 Dislike
係咪會用光化門bgm一路洗碗

又撞EXID
曾拍攝韓劇《上流社會》的28歲韓智星,大前日在高速公路遇車禍,不幸離世。據知韓智星跟老公結婚兩個月,當時韓智星駕車駛經仁川機場高速公路的途中,老公因人有三急,韓智星在公路中間車線打燈停車,落車後被後方的士及私家車撞倒。

目前警方正根據現場的影片,以及韓智星跟老公當日的消費紀錄,調查韓智星是否涉嫌酒駕。據警方透露,韓智星於大前日韓國時間凌晨4時左右,於高速公路上突然下車。對於在高速公路突然停車的理由,韓智星的老公表示是因為他人有三急。被問到韓智星是否酒駕,韓智星的老公表示當日他自己有飲酒,但就不清楚老婆有否飲酒。

不過,於其他車輛公開的現場影片中所見,現場情況似乎跟韓智星老公的陳述並不一致。影片中可以見到韓智星停車後,自己亦下車,並在車後有疑似彎腰嘔吐的動作,因此有網民猜測韓智星涉嫌酒駕。

在光化門bgm準備定
等睇圭賢比人綁走既反應
諗起MINO話邊到交辭職信
驗屍咩都驗到啦
上次羅奴自己都洗碗洗到呆左
如果前後調轉EXID比人小到變炮灰
邊有得咁比
如果一開始唔係金九拉推薦佢入去 而家邊會有人識佢
同埋入面每個mc都有自己角色 有啲問題圭賢唔問邊個問
又唔係針對佢 入面啲mc都會被人問啲難答嘅問題
Radio Star做起咗佢啲人又反返 radio star
啲人又唔會提佢俾錢人唔入信封咁無禮貌
YG
好賤
擺明恰EXID
係時候重新睇多次
圭賢點會無人識 淨係sj都出名啦
會咩 IC冇咁誇會小人喎
真心覺得冇咩特別 都好多同歌名
係咁岩今次推遲到同一日出姐
明明W自己都以為2月有得CB
仲要個時sorry sorry mr simple都紅左好耐
應該話
大家都以為2月有得cb
本身2月冇都預左
真正係4月4啦 點知YG出事
搞到W啲行程節目夾好晒4月出晒街添
IC唔係啲咁嘅人
sor 出錯po
由琴日話yg特登同日撞exid
明明孝琳琴日都講5月15 cb
又冇人講佢特登撞exid喎
明既而家yg淨係識圍住老闆娘轉 推遲cb winner都唔想

@瘋狂的貧道

【新紀錄!】
#朴槿惠成韓國坐牢最久總統#:入獄769天
朴槿惠自2017年3月31日被捕至今已監禁769天,超過盧泰愚的768天,成韓國史上坐牢最久前總統。 ​​​​

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞