[KPOP] 2019 K-pop討論區 (18)

1001 回覆
16 Like 15 Dislike
如果講YG嘅搞笑藝人賺得多錢係指柳炳宰嘅話,佢真係好紅喎。有佢個樣嘅電話殼大賣之後,好多嘢都用佢個樣嚟出,好似有面膜、暖包同Pepero喎
Btob
全live 冇墊聲
淨係係kbs罷工嗰陣被迫咪咗一場
咪得勁fail 完全對唔到
我睇到嘅係,即係唔係無能力做,只係喺韓國或者東南亞就慳水慳力,但去到美國就全開咪又落力跳舞 不過呢樣都唔係剩係一隊嘅問題嚟,好多韓星對亞洲飯都閪口閪面,但去到歐美又好親民,任selfie笑哂口咁
作為一個溫屎
真係唔明JYP點解咁鍾意所謂既狗腿舞
第一次睇就覺得好UN眼
又係南美風情
BTOB
DAY6計唔計
LIVE好穩 雖然係BAND形式 冇跳舞
mamamoo
好似因為室外場音響唔掂咪過一場
個咪拎開咗成尺
有冇link
佢個榜既搞笑藝人叫裴正南,search完都唔知係乜水
西班牙寄宿果個
有拍熊孩子
講咗幾個月bp 其實悶唔悶
有冇諗係亞洲飯/人 比較閪
令到人厭惡
人種問題
就好似香港多閪客一樣
我覺得一係就好似bts首idol一開頭咁跳,依家隻舞條腿擘到唔拖唔水咁

https://youtu.be/bhWXw56puNY
睇一開頭就得,睇完就知爭幾遠
https://youtu.be/9ybS4ASF1ZY
YT search “mamamoo lip sync” 嘅 top result
所以咁咪分到邊啲係專業,邊啲係唔專業,既然都唔係撈嘅咁就盡早收檔,唔係喺度獻世啦
mamamoo冇咪咀呢樣基本技能
https://www.youtube.com/watch?v=k259rfFFAx8
講mic嘴E幕都好撚型
E+ GAY佬咁
mamamoo

係咪已經冇討論價值
wanna one 第三
做乜bts 有2個第1 會排第2
blackpink 收入仲高過exo wanno one 好難信
仲有 今年點解多左sns?
唔係高過嘅問題咁簡單啦
係exo同twice收入1x
SNS就只計twt yt同fb
我已經唔知講咩好

係咪已經冇討論價值
blackpink 收入仲高過exo wanno one 好難信
仲有 今年點解多左sns?
唔係高過嘅問題咁簡單啦
係exo同twice收入1x
SNS就只計ins yt同fb
我已經唔知講咩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞