華為P30 Pro 偷偷聯絡中國 server

733 回覆
897 Like 16 Dislike
行得正企得正怕咩POST私隱上黎
快手POST上黎睇睇
反正你冇野好驚
你開個APPS都授權晒比佢啦 用唔用雲有咩分別
差佬要攞我唔知點啦 你話唔得就唔得啦
但係國家要攞就一定攞到
今日有方法解到鎖 聽日一樣有方法解到鎖
所有野都係人整出黎 人整出黎既野就自然解得到

你用手機屌9共產黨佢又會點?黃毓民死左9萬次未?
韓國一陣又捉你仔女做祭品

唔得閒同你泥漿摔角
總結 對於一般市民 國家要睇你就睇你 唔睇你就唔睇你
大數據收集 每間公司都做緊 申請蘋果日報AC 8達通 信用卡 開銀行戶口
手機就更加係 你如果真係對於資料咁重視希望你由頭到尾都唔好比資料人
如果為反而反你就繼續啦
開賣緊啦,唔會人反你又反啦
我點唔覆呢?
咁更加唔用華偽助長網絡監控。 因為華偽有份幫中共起網絡長城同監控網絡。
我又做咩打手呢?
固網用緊邊間公司?
我當你唔用固網 流動網又係用SMT 你同其他用華為機接觸啲數據咪又係一個傳一個
現實啲啦咁多位盲反
有理由唔用就唔係盲反啦on9
讀下書先啦。
咁你俾人拉左未啊
中国大把人比人拉左啦。 但埋中共不嬲只會對大影響力嘅人出手。
大陸要拉你,你用咩手機都會拉你架啦
咁更加唔華偽助長網絡監控。 因為華偽有份幫中共起網絡長城同監控網絡。

點解你啲口音咁似大陸人講嘢嘅,香港人係用唔使呢個字,唔通你係支那人

咁美國都有網絡設備公司Cisco system幫佢啦
你個理由係現實站唔住腳但又不停咁講咪盲囉
睇唔到現實呀
點站唔住腳呢,唔想支持華偽幫中共起網絡長城同網絡監控網絡。
我係我個人自身做到可以做嘅嘢。
你地唔睇中心論點,講其他嘢咪仲盲反。
網絡上所有都係加密數據 有得加密就有得解密
明未?衝出黎

第一日用大陸野?
你係唔係閱讀理解有問題?

咩係「更加唔使華偽助長網絡監控」?
所有住宅既門都有上鎖,有得上鎖就有得解鎖

所以明咩?
有上鎖同冇上鎖冇分別?
所以出街唔使鎖門?
到底前世做左咩仆街野今世先要低賤到做華為打手五毛狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞