華為P30 Pro 偷偷聯絡中國 server

733 回覆
897 Like 16 Dislike
你係咪唔記得左史諾登呢個人啊,佢而家仲係俄羅斯,唔敢返美國啊
美國逼害嘅國民同中國逼害嘅國民邊個多啲丫??
仲要未撚計支那連三權分立都冇
真係日日有笑料
Snowden 原來係屌政府咁簡單,放機密文件出街原來叫屌政府
呢個巨乜春五毛都幾失敗,希望佢上司可以研究下點樣做好d員工培訓
完全唔意外
依家講緊搞自己國民丫
你係咪有閱讀障礙
上而班五毛係度臭蟲論
而家有無任何手機比人捉到, 直接聯絡美國政府?
(美國本土就好多反政府的人,有既話一定有人查到)

無丫嘛? 就請你地收皮

仲有,中國而家做既監控規模係有史以來最大既,仲有社會計分制度
非常恐佈,完全實現之後既話,以後中國政府想禁乜野,一個制就完成,而且可以秋後算帳,你5年前搜尋過乜,今日政府唔喜歡,你就即刻變成三等公民

各位五毛,你地支持呢樣野,係會害到你自己既,好好想清楚
巴打,你睇下,呢到啲5毛曱甴多到,要幾無恥希幾無恥證明你開呢個post幾咁有力
IDOG 光速切割 中國既蘋果就唔係蘋果
撐華為既人唔明一個道理
如果你跌左屋企鎖匙,你寧願佢係屋企樓下跌定跌係老遠地方

跌係屋企樓下 比人爆門機會大幾多
同係另一區跌 已經差勁遠
其實唔洗同班五毛玩泥漿摔角,佢哋咁厚面皮咁拗都係想淡化個焦點轉移視線,等件事過咗就當無回事
佢哋係不斷loop兩三個謬論之後就不斷扯開話題,等人唔再講緊屎為,而係講緊美國或apple
將件事發大佢,send去毒果或立法會議員,等佢地正視現時手提電話嘅個人資料問題,再昇華到政治層面,咁先有幫助
國家級備份
用既都係傻鳩
你SET咩地區咪又係用華為基站 淨係識自我安慰
其實好簡單,你問自己d資料想比中國睇定美國睇?
有得揀,你想移民中國定美國?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞