華為P30 Pro 偷偷聯絡中國 server

733 回覆
897 Like 16 Dislike
買得華為都係支那狗啦
有咩所謂
所以國家要爆你門都爆唔到?開鎖佬開唔到?

你個比喻係防比朋友/外人睇 部部都做到
防國家就得淡笑
可能人地係集中營啲慘慘政治犯
無話唔可以反 依句你講架咋
我係針對 啲人話其他好安全
現實就係得淡笑
你都係唔識香港口音㗎啦
你應該係話「咁更加唔使用華為……」
其他手機又真係安全過中国牌子個啲。
有機會入一入流動服務供應商機站睇下 ...

唔係華為就係中興,好 Q 耐啦 ...

你以為有得逼咩?
所以就係美國要爆你門,佢會開唔到。
唔好講到淨係中國先識爆你門啦,美國都一樣會爆到

明未?
睇下你想防既對象係邊個囉
如果你話係中國咁我肯定你防唔到
如果你想罪犯 可能都講得通既
屌你,邊有香港人講書面語出口。
原來你先係中国人。
你不停混淆
1)有能力破到個別手機

有能力同動機破到全世界所有手機並同時監控

前者可能好多政府都得
後者fbi都係一年破幾千部,你唔係重要政治人物邊個會花資源係你身上
但你用屎為就自動所有資料不停寄俾強國backup

即係,自己鎖好門但都可能俾賊爆

寄條鎖匙同地址俾個全世界最仙街既賊既分別

2)漠視國家既仆街程度分別
中國係全世界最仆街
俾中國監控亦對香港人最不利

韓國俄佬知你香港人資料有乜用
啲打手真係扮睇唔到就話你駁唔到
true唔自貼真係唔好支持華偽。
俾美國爆冇所謂
自己send資料俾中共係戇撚鳩
淨係唔鍾意比獨裁國家監控都唔得?
你第一日上網啊
唔使用=唔(洗)用,咁嘅意思啊。你有無見過人會打(唔洗用)
都話你唔係香港人啦
俾美國爆就冇所謂,你咁都講得出
而家美國係強行hack你部電話監控你啊,咪一樣監控到你
1. 有冇所謂?
2. 用你邏輯,假設你啱
用蘋果=美國+俄監控
用屎為=自動send data俾中共 +美國+俄監控

咁都係用蘋果著數啲喎

答我啦撚樣
你唔係重要政治人物邊個會花資源係你身上 你自己已經解釋晒啦
FBI一年淨係破到幾千部 你話架? FBI報夢比你呀?
同埋FBI要睇 同美國政府要睇已經係完全唔同啦
你不如話中國公安1年1部都破唔到
2 你加入主觀既考慮條件咁你話咩就咩 無需要再討論
我建議你 唔好登記身份 因為香港政府都係毫無保留比資料中國
國家級backup 畀國家睇
好啦我當fbi無所不能
1)俾美國佬知有咩所謂
2. 用你邏輯,假設你啱
用蘋果=美國+俄監控
用屎為=自動send data俾中共 +美國+俄監控

咁都係用蘋果著數啲喎

同埋,身份證資料等同手機通話等資料咩
臭蟲論到九唔搭八
嗰幾條打手嘅論調嚟嚟去去都係俾人老強避唔到反抗唔到倒不如享受吓樂在其中 好悶呀大佬
佢Twitter日日一千幾百人屌鳩佢
嗰啲死哂先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞