華為P30 Pro 偷偷聯絡中國 server

733 回覆
897 Like 16 Dislike
其實有乜好拗?
中國出哂法例話中國企業「有責任」係有需要情況下提供情報俾政府機關
先唔講華為背景,華為有今日你估真係冇政府backup?

無論而家有冇證據,你而家用華為手機就隨時隨地預左俾人出賣資料,隨時講左d所謂反維尼反共既野就俾人敲門

你話外國有?外國有都係覺得有恐襲意圖先會敲門
平民百姓鬧侵會唔會被拉?咁美國要起多十倍以上監獄先可以拉得哂班人
冇呀,由隻打手推Post,等多啲人認得隻打手咋。
佢之前都改左三次名
你地就黎激到佢爆血管

證實Child登都係CD-Rom
由佢吠幾日,見佢係華為受解放軍資助同月亮做假post都唔敢上水。
留條生路比五毛打手。 分分鐘人地係新疆集中營好慘。
有access到ChiNa 洗唔洗做比對呀on9你知唔知比對係點用。
呢隻打手次次比人串到潛曬水。 今次指控要再多啲研究先有結論。 由佢吠多一日半日就ok
好在華為從不考慮用
本身有問題就唔洗搵其他機比對啦on
多謝佢不停推post就真
依家只係針對華為有冇連,有就有,冇就冇。 你冇做過test就唔好柒啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞