華為P30 Pro 偷偷聯絡中國 server

733 回覆
897 Like 16 Dislike
咁點解你要比中共知你post呢句?
咁點解你要比美國知你post呢句?
不意外
on9, 就係你呢d on9邏輯 更加令人 唔想幫你地反共
用華為,中蟈又成為最後大贏家
1. 你行得正企得正怕乜俾美國監控?
2. 你又唔係有錢佬/明星/政客,美國會監控你?
3. 你估淨係大陸先有監控?美國都有啦。
4. 你唔用iphone,但其他人用咪一樣被人監控。
5. 唔好淨係話人監控,欣賞下美國影相技術啦。
你反共㗎?
因為中共會河蟹關鍵字
你唔記得美國嘅稜鏡事件啦,你問下德國總理默克爾啦
點解要post 上黎?

1. 你行得正企得正怕乜post 上黎?
2. 你又唔係有錢佬/明星/政客,post上黎邊會慢慢睇你?
3. 你估淨係美國先有監控?連登都有人肉監控啦。
4.就算你on9,其他香港人唔on9香港咪一樣冇得救 (丫依個我真係駁唔到)
5. 唔好淨係叫人解釋,用下自己個腦欣賞下人地點撚化你啦。

幫我哋?
其實個個國家都會做監控,只係国企既手法太低劣,令人十分反感
不願面對
中國人係最誠實 望下啲領導就知

孟小姐就係例子
咁買P30 算
佢又啱喎國產要預咗全部監控
你講到好似淨係得大陸手機先有監控咁
行得正企得正怕咩比人監控
手機安全仲有國家幫你睇住 唔洗驚會中毒
iphone有美國backup
Oneplus有中國backup
三叔有韓國backup
Sony有日本backup

android有美國做最終backup
1. 有冇人捉到其他手機會send data俾美日韓政府機構?

2. 退一萬步,美日韓中,邊個政府會用哩啲資料搞人?邊個會有洗頭艇?
你唔記得美國嘅稜鏡事件啦,你問下德國總理默克爾啦
Note7遠端熄你機已經係後門最好證明
國家政要俾人用黑科技搞一件事
Fbi有冇咁得閒搞哂全世界?
iPhone 出咗咁耐有冇俾人發現會send data俾美國政府?
有冇俾人發現send data俾政府?
美日韓,屌政府會唔會俾人搞?侵侵Twitter 日日有人留言屌鳩佢添
中國呢?

你班屎為打手除咗臭蟲論有冇其他?
事實?你有冇睇新聞?
就呢樓主呢篇嘢都駁咗二啦
https://www.cna.com.tw/news/firstnews/201603050288.aspx
聯邦法庭曾下令蘋果協助FBI存取這些資料,但蘋果以此舉侵犯其正當程序權為由拒絕。

蘋果並且說,強迫其編寫新軟體違反憲法第一修正案所賦予的權利,這項論點有某些先例可循。法庭過去曾判決,編寫密碼是一種言論自由。

淨係識得講稜鏡事件 重有冇第二句呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞