華為P30 Pro 偷偷聯絡中國 server

733 回覆
897 Like 16 Dislike
用iphone但你裝香港大陸app一樣俾中共check到
咁咪唔裝
或用兩部手機
成大個access log file 班華為打手根本就點兜都兜唔到
兜唔到又用嗰招拉埋iphone/samsung嚟講囉,睇撚到我都識背
1) 當然有所謂啦,點解我要俾各國政府監控啊?
2) 咪一樣俾人監控緊,你唔用大陸電話就監控唔到你咩?
有鬼用咩
你都係電話上左華為度先再去VPN
vpn只係你目的地度見你係vpn度出黎
佢係你一出電話入vpn個站前已經截左
1 你覺得無我無所謂
2 點解小左中國? 上面咪講左侵侵比中俄監聽 做咩無左

講緊資料安全 香港政府無你個人資料?定係你手機資料就好重要 其他個人資料就無問題 我9唔搭8定你邏輯混亂
我係好得閒咁mon住d 奇怪traffic先整左個list出黎, 全部人手dup
唔一定適用你
淘寶好平
唔怕其實
先生, 搞清楚vpn tunnel既前後順序先
iPhone 都係要hack
中俄有冇能力不停hack哂全世界iPhone 啊
做到屎為咁係不停hack同send資料俾自己
吹水有個譜

唔係冇問題
有啲避唔到冇計
依啲做到野就做
臭蟲論到好低質
只能mon你果個app既野最多, 其他app唔會俾支那app call出黎
咁有冇話邊間電訊公司又安全d
又係你自己話你唔係重要政治人物邊個會花資源係你身上
大義凜然話唔用 資料唔安全
最後一句 有啲避唔到無計 原來只係做場戲安慰自己有做到野
先生你搞清楚先啦
你電話直接連住華為個站
即係你咩vpn咩都好全部冇用
你個電話號碼用邊個站收發
即係你既行蹤你唔洗做咩已經知晒
然後你搞清楚未? vpn tunnel?前後順序?
吓?
根本個logic就唔係你班兒登仔講咁..
除非華為有人地d cert條private key, 但唔可能架嘛
你自己行得正企得正,應該出街除晒衫比人任睇,駛咩驚?
姐係d打手尻up
笑死人, 懶得同你解釋
唔係, 事實上好多支那app係http / unencrypt, 甚至你部華為機有後門俾人hack左
push
唔用=唔洗用
皇上御駕降臨和帶了琴
笑死人, 唔識就唔好學人回啦
最基本既都唔知以為自己知好多
駁唔到就潛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞