華為P30 Pro 偷偷聯絡中國 server

733 回覆
897 Like 16 Dislike
依家個test一開始只係研究有冇send data番中国。 如果有自動send就有。就算有其他比對都唔會影到有自動send個事實。 因為佢一開始唔係想搵邊部機有邊部機冇。
另外,人地一早已經知Google有咩background sending 你講嘅比對,分分鐘係人地以前已做過嘅嘢。 但係你只係着眼今次。
又炒車
唔影自己閃卡咪得lor

好似係

btw...仲有唔cap低小熊維尼應該無事
我都想笑你邏輯都冇 人地針對呢樣產品有冇連線,用呢一個款就對,再對比數據庫。唔洗下下重復做架
如果存在呢樣嘢,本身就有問題啦。 一早講到明,唔關其他機有冇發生。
你繼續盲反囉。
佢係忽視左個access途徑,而唔係有冇做比對。 你唔識又鳩噏。
如果都係自動連嘅,咁就梗係有問題,唔關iPhone 有冇做同一個test。
隻打手連基本常識都冇再咪同佢泥漿摔角,由得佢慢慢spin
繼續落去,咁華遺醜事自然傳千里
人人都知佢幾垃圾
佢幫手推反而係好事
分分鐘開(2)
日日都有新料,5毛又有工開
推到開 2
日日幫佢打卡
華偽連ram都呃消費者,有咩好信

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞