一人一個返工犯過最嚴重既錯

948 回覆
933 Like 35 Dislike
將熱辣辣嘅茶淋落個客背脊度
好彩佢著大褸feel唔到
遲咗入一張千三萬嘅支票
出錯藥
病人食完成樽藥返黎問我係唔係呢隻
醫生d手寫單真係好難睇

好撚彩病人乜事都冇
唔入鬼油入油站油
秒經post
po咗運油船同扔pizza未
本身飛去德國
飛錯左去愛丁堡
睇病人嘅時候同佢做晒physical assessment覺得佢冇咩問題就講笑同佢講你好快都走得啦 點知衰在佢mental其實有問題 我一講完轉頭佢就諗住掹自己條頸上面ge arterial lime同埋手上drip 搞到最後10幾個護士同埋醫生壓住佢先綁到手綁到腳
飲左証物用嘅杯,上面仲有啲安眠藥,好彩我事前沖乾淨先飲
聽完呢個post真係覺得自己係人中之龍
最嚴重既錯都係遲到only
金城安
同事入錯data 地鐵收錯訊號撞左
返地盤唔夠瞓剪短左啲鋼筋,俾老屎忽知道左,然後為左補鑊一齊剪短哂所有鋼筋

之後跟個老屎忽轉左另一個盤,人工加左100
每個月比個倉陰啲陰啲咁多收錢 成年無發現到 最後去到百幾萬先發現
約UC上天台傾野 點知黃咗 UC坐吊船走得甩 我搭走 俾班古惑仔截到。。。
番pt 賣樣有warranty既野比個客
最後唔記得左幫張warranty打印就送左佢走
希望件貨無穿無爛唔洗保養
有邊個知
俾人睇到,
嚇到人地冼腳跌咗落樓...

(想知我都唔會再講)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞