一人一個返工犯過最嚴重既錯

948 回覆
933 Like 35 Dislike
點收科
康華
女司機興奮開新九巴,落地即撞!
https://lih.kg/1085850

炒左架落地3日既新車
如果係香港會點
發脾氣
臨放假前放左兩盒檸檬茶係雪櫃
賴架車「淆ling」
個仆街經理話扣我錢
同佢拗左陣 叫佢自己推
又真係有問題(可能我跌爛左
之後就炸炸淋執番好就算數
一要扣錢d 仆街公司拿拿起身臨走佬
好彩大到個經理
如果唔係都即走 話知佢
岩啊 唔好坐長Ed hihi 上司公司
我做嗰個職位嘅單全部都有時間限制嘅,遲一分鐘交貨比客,個客都可以嗌賠償, 而且最癲賠償額可以係張單收入嘅三倍

跟緊一張單,本身係要跟B 100嘅方法做,我眼大睇過龍加上以為自己好有經驗,手快快做咗A 100 出嚟

個電腦 mon係有講要點做,呢一鑊擺明係我無睇到個英文字,淨係齋睇數字

由A 100 改返做B 100 最快要起碼20 幾分鐘......
我用咗最快嘅速度搞返掂佢,從來未試過做嘢咁快手......

呢張單理論上係公司一啲好好賺嘅單嚟,因為呢張單本身應該好穩定唔會出事......

好彩個客無詐型,如果唔係實出事
同admin姐姐玩互唧,玩得癲得滯揸左佢個波一下。

點知原來個admin姐姐係老闆個老婆。
忍唔住找回這個post,大佬已經更新了。
有請林鄭。。。
係Victoria定係Euston
仲有人回post
做咩啫,人地雜豬充分肯定佢工作呀,不知幾成功,人地老闆都唔係香港人
整爛左公司幅牆
笑撚左成半日
我由2019年笑到依家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞