一人一個返工犯過最嚴重既錯

948 回覆
933 Like 35 Dislike
個老細鬧你反而仲好
鬧你上頭擺明借刀殺人
同個店長講話你咁撚叻你黎吖
同朋友一齊返工 返工gp出左更表我地私chat討論 點知send左錄音去返工gp 仲要咁啱個段錄音係講緊更表衰野 自己完全唔知send錯左 比老細係group屌
出街食飯傾計大大聲屌柒個on9老細
點知佢啱啱嚟同一間餐廳,響面前行過
點收科?倒backup ?
屌你老母原來係你
SOR9Y, 我已受到應得懲罰
無講過笑
我做棚佬點會唔知大撚鑊
而係根本避免唔到
石屎牆身鑽狗臂架做力點已經係相對穩陣既做法
牆身爆石屎係無人預計到
喺咖啡店收銀,個客order左156.00蚊野食加野飲,我唔識用credit card機,唔知係由仙禁起,禁少左兩個零,結果只係收左佢1.56元就俾佢走左,柒到pk
殺左人
某間電訊公司客服
有個鬼佬打黎,全部人都搞唔掂,叫埋阿頭黎都講唔掂(全部英文勁差)
最後個鬼佬掉左句”痴撚線公司”之後就收左線
做地勤
有日返工唔夠訓
係閘口幫客對boarding pass同passport資料
成架機300幾人要勁快手
見個客boarding pass 同passport名啱就放咗佢過去
點知一嘟boarding pass就響機

原來個客根本唔係撘嗰隻機但係過咗嚟排隊
train左8個禮拜,唔好話識唔識handle野,你連同你intercom既人係空姐定地勤都分唔到,睇黎請你既人先係犯左返工最嚴重既錯嗰個。
得返D CS
返會所 要搭lift上2樓 出lift果陣掉左條key係個lift隙

聽住佢boom一聲
成桶熱水淋落我隻腳 去左睇急症
留疤痕
利申:女(被人淋果個
專代理symc?
原來你搞到大家要用SD卡頂USB
用到SD咭?
都話掛住食糯米雞,飯氣攻心唔記得左,唔係唔識。

細D的非本地航空公司,係空姐做埋checkin. ANA d 日本妹好kawaii架。
Lm
用老闆張信用卡買左五千蚊野
仲要比佢發現左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞